Οντουμπάγιο: «Με έπεισε το φιλόδοξο πρότζεκτ του Άρη»

Οντουμπάγιο: «Με έπεισε το φιλόδοξο πρότζεκτ του Άρη»

Ο Άγγλος δεξιός μπακ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε στους στόχους του με τη φανέλα του Άρη και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Μόζες Οντουμπάγιο βρίσκεται, ήδη, στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους. Στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του με τη φανέλα του Άρη.

Διαβάστε επίσης: Τα «μάτια» στον Γκρέι

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη συμφωνία του με τον Άρη: «Έπρεπε να πάρω μια σημαντική απόφαση, καθώς θα έπρεπε να φύγω μακριά από την οικογένεια μου. Έκανα, όμως, έρευνα, έμαθα πράγματα για την ομάδα και τους οπαδούς της. Ρώτησα γνωστούς μου που μένουν στην Ελλάδα και μου είπαν ότι υπάρχει ένα πολύ φιλόδοξο πρότζεκτ. Αυτό ήταν κάτι που με έπεισε. Θέλω να διεκδικήσω τίτλο με τον Άρη και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη».

Για την παρουσία του Γκρέι, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες: «Είμαστε εννιά χρόνια φίλοι με τον Γκρέι. Έχουμε παίξει μαζί σε ομάδες. Έχουμε καλή χημεία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και ήρθαμε για να βοηθήσουμε τον Άρη να πετύχει τους στόχους του και να γράψει ιστορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ