Τι ισχύει με Γαλανόπουλο και το μέλλον του στην ΑΕΚ…

Τι ισχύει με Γαλανόπουλο και το μέλλον του στην ΑΕΚ…

Εδώ και καιρό, η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Κώστα Γαλανόπουλο.

Τους τελευταίους μήνες ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει περάσει πολλά. Τη σεζόν που μας πέρασε, η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Ελληνα χαφ, που αγωνίστηκε μόνο σε ένα ματς της ΑΕΚ (στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό). Το πρόβλημα στην δεξιά ποδοκνημική έκανε και πάλι την εμφάνισή του, με τον 24χρονο μέσο να χειρουργείται στην Ιταλία στις 11 του Οκτώβρη.

Από τότε, ο παίκτης της Ένωσης δίνει τον δικό του αγώνα για την επιστροφή στη δράση. Ο μακρύς… δρόμος της αποθεραπείας συνεχίζεται, με τον Γαλανόπουλο να έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Τα παπούτσια του Σκόκο στο μουσείο της ΑΕΚ (pic)

Οι άνθρωποι του δικεφάλου ποντάρουν πολλά στον Γαλανόπουλο και ευελπιστούν να τον έχουν σύντομα στη διάθεσή τους. Η ΑΕΚ στηρίζει τον Ελληνα χαφ, έχοντας καταθέσει εδώ και καιρό πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πήρε θέση σχετικά με τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα. Η Ένωση ανέφερε πως «έχει γίνει πρόταση ανανέωσης στον παίκτη εδώ και επτά μήνες», όταν ακόμα ο 24χρονος βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση εξ αιτίας του τραυματισμού του.

Η πρόταση της ΑΕΚ ισχύει ακόμα και οι συζητήσεις των δυο πλευρών λαμβάνουν χώρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιο του Κώστα Γαλανόπουλου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και μένει να φανεί αν θα προκύψει νέος… γάμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ