Φουλάρει για Σοτέλδο ο ΠΑΟΚ (vids)

Φουλάρει για Σοτέλδο ο ΠΑΟΚ (vids)

Ο Γέφερσον Σοτέλδο φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για τη θέση «10», με τον Δικέφαλο του βορρά να προχωράει για τον δανεισμό του.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό στην αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού μέσου και φαίνεται πως ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει είναι ασπρόμαυροι είναι ο Γέφερσον Σοτέλδο που αγωνίζεται στην Τίγκρες.

Ο Δικέφαλος του βορρά που είναι μια ανάσα από την απόκτηση των Τόμας και Νάρεϊ, προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του την ώρα που συνεχίζει την προετοιμασία του για τα προκριματικά και η απόκτηση ενός δεκαριού αποτελούσε προτεραιότητα, με τον βραχύσωμο (1,60 μ.) ποδοσφαιριστή να είναι ο πρώτος στόχος και τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Ο Σοτέλδο έχει συμβόλαιο ως το 2025 με τον μεξικάνικο σύλλογο, όμως ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και θα ήθελε να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Το κασέ του είναι στα μέτρα του ΠΑΟΚ, ενώ η Τίγκρες δεν θα έλεγε όχι σε έναν πιθανό δανεισμό του, αρκεί να τοποθετηθεί ρήτρα αγοράς ανάμεσα στις δυο ομάδες για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον αγοράσει καθώς η μεξικάνικη ομάδα θέλει πάνω από 7 εκατ. ευρώ, όμως ο δανεισμός του είναι σχετικά εφικτός, αφού είναι και στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, ο 25χρονος διεθνής Βενεζουελάνος διακρίνεται για την ταχύτητά του και την καλή του τεχνική, ενώ μπορεί με χαρακτηριστική άνεση να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τορόντο, Σάντος, Ουτσιπάτο, Ουνιβερσιτάντ ντε Τσίλε και Ζαμόρα, ενώ είναι 29 φορές διεθνής με τη Βενεζουέλα, έχοντας πετύχει 2 γκολ και παράλληλα έχει αποτελέσει και αρχηγός της σε αρκετά παιχνίδια.

Κλείνοντας είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο Σοτέλδο ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ραζβάν Λουτσέσκου και όταν ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν στον πάγκο της Αλ Χιλάλ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον αποκτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ