Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Καμάτσο

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Καμάτσο

Ο Ράφαελ Καμάτσο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα και αναμένεται το Σάββατο να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Άρη.

Ο Ράφαελ Καμάτσο έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για λογαριασμό του Άρη, λίγο μετά από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (8/7) και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στους κίτρινους.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Άρη, απλά η άφιξη του στην Ελλάδα είχε πάρει αναβολή, όπως διαβάσατε μέσα από to10.gr.

Ωστόσο, πλέον είναι στη συμπρωτεύουσα και αναμένεται αύριο να περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και εφόσον πάνε όλα καλά θα ανακοινωθεί κι επίσημα από τον Άρη για να πιάσει δουλειά το συντομότερο δυνατόν!

Αξίζει να σημειωθεί πως η πτήση του έφτασε στη Θεσσαλονίκη με καθυστέρηση 1,5 ώρας, αφού αρχικά ήταν προγραμματισμένο να αφιχθεί στις 22:30, ενώ ο Πορτογάλος εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων, μετά τη μία τα μεσάνυχτα.

Η μετακίνηση του στον Άρη, τράβηξε αρκετές μέρες παρά τη δεδομένη συμφωνία, διότι έπρεπε να τακτοποιηθούν τα τελευταία διαδικαστικά και η ανταλλαγή εγγράφων του Άρη με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Καμάτσο να έρχεται ως δανεικός για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ