Άρης: Επιτέλους έρχεται ο Καμάτσο

Άρης: Επιτέλους έρχεται ο Καμάτσο

Μετά από αρκετές αναβολές της άφιξης του ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τέλος θα λάβει, όπως ολα δείχνουν, το σήριαλ της απόκτησης του Ραφαέλ Καμάτσο από τον Άρη. Μετά από αρκετές αναβολές, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Η άφιξη του ποδοσφαιριστή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι προγραμματισμένη για τις 22.30. Θα τον υποδεχτούν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης και αύριο (9/7) αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Διαβάστε επίσης: «Η Θέλτα θέλει 5.5 εκατ. για τον Πινέδα»

Το συμβόλαιο του Καμάτσο θα είναι διάρκειας ενός έτους, με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος, ενώ αναμένεται στην αρχή να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ