«Τελειώνει» ΕΠΟ και Μπαλτάκο από την διαιτησία η Σούπερ Λιγκ!

«Τελειώνει» ΕΠΟ και Μπαλτάκο από την διαιτησία η Σούπερ Λιγκ!

Η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε Δ.Σ. την Τρίτη για Κλάτενμπεργκ και τέλος της ΕΠΟ στη διαιτησία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου!

Έτοιμη να αλλάξει για πάντα τα δεδομένα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και να απεμπλακεί μια και καλή από την ΕΠΟ και τις… επιπτώσεις που έχει σε αυτό η εμπλοκή της μέσω της διαιτησίας είναι η Σούπερ Λιγκ!

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα «ερυθρόλευκη» φανέλα του Ολυμπιακού (pics)

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο την Τρίτη είναι προγραμματισμένο Δ.Σ. στο οποίο θα συζητηθεί η παραμονή του Κλάτενμπεργκ ως Αρχιδιαιτητής και τη νέα σεζόν αλλά και η αυτονομία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των λειτουργιών του από την ΕΠΟ!

Με λίγα λόγια; Η Σούπερ Λιγκ ξεκινά την πορεία της για την αναβάθμιση του αθλήματος και την απεμπλοκή της από την Ελληνική Ομοσπονδία και τα… μεγάλα πλάνα του Μπαλτάκου που ανέλαβε την προεδρία με ξεκάθαρους στόχους που δεν έχει κανένα πρόβλημα να «φωνάζει» δημόσια.

Όπως και να έχει πάντως ανεξάρτητα με τα πλάνα και τα σχέδια της ΕΠΟ η Σούπερ Λιγκ ετοιμάζεται να τραβήξει μια γραμμή και να προχωρήσει στο μέλλον όπως όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τα δεδομένα ήταν ξεκάθαρα και έχουν εκφραστεί δημόσια και από τον πρόεδρο της Λίγκας Βαγγέλη Μαρινάκη στην πρόσφατη παρουσία του στην Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Πρόσφατα εξάλλου η Λίγκα εκφράστηκε ανοικτά υπέρ της παραμονής του Κλάτενμπεργκ στη θέση του Αρχιδιαιτητή με συντριπτική πλειοψηφία την ώρα που ο Μπαλτάκος κάνει τα δικά του πλάνα μόνος του (με την ΑΕΚ να συμφωνεί με αυτά) για την διαιτησία στη Σούπερ Λιγκ.
Πλάνα που από ότι φαίνεται θα μείνουν στα χαρτιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ
Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022, στις 15:00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Θέμα παραμονής του κ. Mark Clattenburg ως επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας και συνολικότερη λειτουργία και σχέση της διαιτησίας με τη Super Leqgue.

2/ Σχέσεις της Super League με την Ε.Π.Ο. και η αυτονομία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των λειτουργιών του. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων για την αλλαγή του υφιστάμενου πλαισίου.

3/ Διάφορα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ