Τι «βλέπουν» οι book για την διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους στην Σούπερ Λιγκ…

Τι «βλέπουν» οι book για την διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους στην Σούπερ Λιγκ…

Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή 2022-23 στην Ελλάδα και οι διαφορές ανάμεσα στους μεγάλους

Με 19 βαθμούς διαφορά πήρε το πρωτάθλημα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός που έτσι και αλλιώς από την αρχή της σεζόν ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Θυμάστε εκείνες τις παλιές εποχές που οι στοιχηματικές εταιρείες δεν μπορούσαν να επιλέξουν ξεκάθαρα το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος; Ε, ξεχάστε τες μια και καλή καθώς έχουν περάσει για τα καλά.

Ο Καμένος μετά το χθεσινό ρεπό που πήρε, αφού σάρωσε στοιχηματικά στην Λάτιν βραδιά των προτάσεων του μοιράζοντας ψωμάκι στον λαό, επιστρέφει με μια ανάλυση που «σπάει κόκκαλα».

Διαβάστε επίσης: Το BBC τρολάρει τον Στέφανο: «Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης… Τσιτσιπάς»!

Πάμε να δούμε πως συμπεριφέρονται οι στοιχηματικές εταιρείες γύρω από το «φτωχό» ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως ανέφερα στην εισαγωγή του θέματος τα παλιά τα χρόνια, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα και λίγο μετά, τα μακροχρόνια για τον πρωταθλητή είχαν ενδιαφέρον.

Τώρα αυτό έχει χαθεί, όχι ακόμη σε βαθμό Δ.Π. (σ.σ. δεν παίζεται για τους νέους) αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το ποιος θα είναι πρωταθλητής την σεζόν 2022-23 σύμφωνα πάντα με τις αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές την σήμερον ημέρα, 9 Ιουλίου του σωτήριου έτους 2022.

Αυτό που αξίζει να αναλυθεί είναι τι γίνεται από κάτω, ποια η διαφορά από τον πρώτο, που δεν το έχω γράψει ακόμη αλλά φαντάζομαι πως όλοι καταλαβαίνετε πως είναι ο Ολυμπιακός, και ποια η μεταξύ τους διαφορά.

Ενδεικτικά λοιπόν θα δούμε τι προσφέρουν τρεις στοιχηματικές εταιρείες που μάλιστα είναι πολύ κοντά στις αποδόσεις αλλά και την κατάταξη.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προσφέρεται σε τιμές από 1.45 έως 1.55 για να είναι ξανά πρωταθλητής. Η διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ μεγάλη. Ο ΠΑΟΚ και στις τρεις εταιρείες προσφέρεται με απόδοση 5 και είναι παντού το δεύτερο φαβορί με μια σημαντική διαφορά από την τρίτη ΑΕΚ που την βρίσκουμε με απόδοση από 7 έως 7.50.

Αυτός που δεν έχει σταθερή απόδοση, παρατηρείται μάλιστα αρκετά σημαντική απόκλιση, είναι ο Παναθηναϊκός που είναι 4ο φαβορί παντού και ξεκινά με απόδοση 12, 13 και φτάνει έως και 15. Μακριά βρίσκεται ο Άρης με 50 και 51 απόδοση.

Με την σεζόν να μην έχει επίσημα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα να θέλει κάτι λιγότερο από ενάμιση μήνα για να ξεκινήσει πιθανό να υπάρξουν μικρές αλλαγές στις αποδόσεις.

Κάτι τα φιλικά και τα επίσημα ευρωπαϊκά καλοκαιρινά, κάτι οι μεταγραφές μπορούν να αλλάξουν κάπως τα δεδομένα. Σε καμία περίπτωση όμως συντριπτικά, αυτό μπορεί να συμβεί στο χορτάρι με την σέντρα της Σούπερ Λιγκ. Ίδωμεν λοιπόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ