«Συμφωνία Πινέδα – Σταντάρ Λιέγης, απομένει το… ναι της Θέλτα» (pic)

«Συμφωνία Πινέδα – Σταντάρ Λιέγης, απομένει το… ναι της Θέλτα» (pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο, η Σταντάρ Λιέγης τα έχει βρει σε όλα με τον Ορμπελίν Πινέδα που είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ και πλέον απομένει να συμφωνήσει και με τη Θέλτα.

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος αποτελεί μεγάλος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ και του Ματίας Αλμέιδα. Παρότι ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης θέλει σαν… τρελός τον Μεξικανό χαφ στην Ελλάδα, φαίνεται πως το θέμα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Διότι, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το Βέλγιο, ο 26χρονος χαφ έχει συμφωνήσει με τη Σταντάρ Λιέγης! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο λογαριασμός «Standard CL Belgique» στο twitter, η βελγική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον Πινέδα και πλέον απομένει να δώσει το «οκ» και η Θέλτα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: Το κρίσιμο καλοκαίρι που… οδηγεί σε απευθείας εισιτήριο στο Champions League

Με βάση τα συγκεκριμένα δεδομένα, ο Πινέδα μοιάζει να καταλήγει στη Σταντάρ Λιέγης. Ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του βελγικού συλλόγου, καθώς στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τις απαιτήσεις της Θέλτα, οι οποίες φέρονται να είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ…

Η ΑΕΚ από την άλλη εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Πινέδα, όμως είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να «ξεφύγει» στα ποσά και να πέσει στην «παγίδα» της Θέλτα η οποία προσπαθεί να κερδίσει ρευστό από έναν ουσιαστικά «τελειωμένο» παίκτη από το ρόστερ της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ