Πολύ κοντά σε φορ ο Άρης

Πολύ κοντά σε φορ ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με επιθετικό ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης χειρίζεται το συγκεκριμένο θέμα και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Μια ανάσα από την απόκτηση ενός δεύτερου φορ, που θα πλαισιώσει τον Γκρέι, είναι ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε προχωρημένες επαφές με επιθετικό, την περίπτωση του οποίου έχουν ξεχωρίσει τις τελευταίες ώρες.

Όταν το θέμα του Μίνα δεν έδειχνε να προχωράει, καθώς ο παίκτης ήταν διστακτικός, οι άνθρωποι του Άρη έστρεψαν αλλού την προσοχή τους.

Διαβάστε επίσης: Η ΑΕΚ (κινδυνεύει να) πάει «γυμνή» για προετοιμασία

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αυτός που χειρίζεται αποκλειστικά τη συγκεκριμένη περίπτωση και αναμένονται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις. Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν ο παίκτης να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος για τα δυο παιχνίδι με τη Γκόμελ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν ρίξει όλο το «βάρος» την δεδομένη χρονική στιγμή στη συγκεκριμένη προσπάθεια και περιμένουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ