Έτσι έπεισε τον Μπίσεσβαρ ο Λουτσέσκου: «Μ@@@κα υπόγραψε» (vid)

Έτσι έπεισε τον Μπίσεσβαρ ο Λουτσέσκου: «Μ@@@κα υπόγραψε» (vid)

Η... προτροπή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για να μείνει ο Σουριναμέζος άσος στον ΠΑΟΚ.

Μετά από αρκετή περιπέτεια ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έβαλε τελικά την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα παραμείνει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Σουριναμέζος άσος μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την ανανέωση με τον Δικέφαλο και αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τον ήθελε πολύ στο ρόστερ της νέας σεζόν και του το… έδειξε στις κουβέντες που είχαν μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Όσα είπε ο Μπίσεσβαρ:

Αναφορικά με το πως αισθάνεται που θα είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Γνωρίζω το σύλλογο, γνωρίζω την πόλη, τους παίκτες και είμαι ικανοποιημένος που καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Θέλω και πάλι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει πολλά πράγματα και να τη βοηθήσω γενικότερα να γίνει καλύτερη».

Για το πως ήταν η off-season για εκείνον: «Ήταν λίγο περίεργα. Δεν ξέρω πόσα χρόνια ακόμα θα μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, οπότε ήταν δύσκολο να μην ταξιδέψω σε μια άλλη χώρα και να είμαι με την ομάδα για να παίζουμε φιλικά παιχνίδια».

Σχετικά με το τι περιμένει τη νέα σεζόν: «Ελπίζω να φέρουμε ξανά χαρά στην πόλη, γιατί πάντα όλοι είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο προσαρμογής. Δεν γνωρίζω όλους τους παίκτες αυτή τη στιγμή, αλλά τους παρακολούθησα. Έχουν ποιότητα και αν γίνουμε ομάδα θα καταφέρουμε ωραία πράγματα. Ελπίζω πως οι φίλαθλοι, ο σύλλογος και ο ιδιοκτήτητς θα είναι δίπλα μας».

Για τον αν γνωρίζει πόσο τον ήθελε στην ομάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αυτό ισχύει και για μένα. Μίλησα πολλές φορές με τον προπονητή και μου είπε ότι με θέλει πίσω και του είπα πως θέλω και εγώ να επιστρέψω. Και μου απάντησε μ@@@κα υπόγραψε! Σήμερα λοιπόν ήρθαμε σε συμφωνία και είμαι πολύ χαρούμενος»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ