Φουλάρει για Σοτέλδο ο ΠΑΟΚ – Θετικός ο Βενεζουελάνος

Φουλάρει για Σοτέλδο ο ΠΑΟΚ – Θετικός ο Βενεζουελάνος

Ο Χέφερσον Σοτέλδο θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσπαθούν να τα βρουν με την Τίγκρες για να φέρον τον βραχύσωμο άσο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Χέφερσον Σοτέλδο είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για τη μεσοεπιθετική γραμμή και γίνεται προσπάθεια ώστε να κλείσει άμεσα και να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ο βραχύσωμος άσος από τη Βενεζουέλα έχει πειστεί από το πρότζεκτ του Δικεφάλου και έχει καταστήσει σαφές μέσω του μάνατζέρ του πως θέλει να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Η υπόθεση ωστόσο δεν είναι εύκολη. Ο Σοτέλδο έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2025 με την Τίγκρες η οποία είναι γενικά δύσκολη στις διαπραγματεύσεις. Ο Ζοσέ Μπότο εντείνει τις προσπάθειές του για να καταφέρει να συμφωνήσει με τον πρόεδρο της μεξικανικής ομάδας, Μαουρίτσιο Κουλέμπρο, με τις πληροφορίες από το Μεξικό να αναφέρουν πως η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι η μοναδική που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Πάει για νέα «βόμβα» ο Άρης: Πολύ κοντά σε φορ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τον Σοτέλδο δανεικό με οψιόν αφοράς, η οποίας φαίνεται πως θα κυμαίνεται μεταξύ τριών και τεσσάρων εκατ. ευρώ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε πολύ τον παίκτη όταν ήταν ακόμα προπονητής στην Αλ Χιλάλ και σε συνεργασία με τους Μπότο και Σαββίδη προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Σοτέλδο είχε δείξει ενδιαφέρον και η Σάο Πάολο, αλλά εκείνος δεν… ψηνόταν κι έτσι η ιστορία δεν προχώρησε. Αν πάντως βρεθεί η φόρμουλα με την ομάδα, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες και ο Σοτέλδο να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ