Στο στόχαστρο της ΑΕΚ στόπερ της Λεβάντε

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ στόπερ της Λεβάντε

Την περίπτωση του Ρούμπεν Βέζο της Λεβάντε φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ.

Εδώ και καιρό, η ΑΕΚ σκανάρει την αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Οι «κιτρινόμαυροι» τρέχουν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στα στόπερ και ένα νέο όνομα είδε σήμερα (12/7) το φως της δημοσιότητας.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο προτείνονται συνεχώς παίκτες, με την περίπτωση του Ρούμπεν Βέζο να βρίσκεται στο μπλοκάκι των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Φουλάρει για Μανού Γκαρθία ο Άρης (vids)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, ο δικέφαλος του Ματίας Αλμέιδα έχει στα ραντάρ του τον στόπερ της Λεβάντε, που όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Ο ισπανικός σύλλογος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει, ωστόσο ζητάει 4,5-5 εκατ. ευρώ. Η περίπτωσή του είναι δύσκολη και δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο 28χρονος αμυντικός κατέγραψε 32 συμμετοχές, με την Λεβάντε ωστόσο να υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Και σε αυτό ποντάρει ουσιαστικά η ΑΕΚ. Στην άρνηση του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην Segunda.

Ο Βέζο κουβαλάει… μπόλικη εμπειρία από τη La Liga, μετρώντας 8.5 χρόνια παρουσίας στα ισπανικά γήπεδα. Η Βαλένθια τον απέκτησε τον Γενάρη του 2014 από τη Σετούμπαλ έναντι 2 εκατ. ευρώ και στις “νυκτερίδες” έμεινε για σχεδόν μία πενταετία, με ενδιάμεσο δανεισμό στη Γρανάδα. Τον Γενάρη του 2019 δόθηκε επίσης με δανεισμό στη Λεβάντε κι έξι μήνες αργότερα η ισπανική ομάδα κατέβαλλε 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ