Άρης: «Μπαμ» με Ζερβίνιο

Άρης: «Μπαμ» με Ζερβίνιο

Ο Άρης συμφώνησε με τον διεθνή Ιβοριανό μεσοεπιθετικό της Τραμπζονσπόρ,που θα ταξιδέψει την Τετάρτη (13/7) στη Θεσσαλονίκη.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται ο Άρης, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 35χρονο Ιβοριανό μεσοεπιθετικό της Τραμπζονσπόρ, Ζερβίνιο.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν συμπαίκτης στην τουρκική ομάδα με τους Σιώπη και Μπακασέτα, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Τραμπζονσπόρ, με την οποία έλυσε το συμβόλαιο του.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: «Πετάει» για Θεσσαλονίκη ο Τόμας

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας 86 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει 23 γκολ. Ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη (13/7) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Ο Ζερβίνιο έχει αγωνιστεί σε σπουδαίες ομάδες σε μερικά από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ έχει περάσει και από την Κίνα. Τη σεζόν 2013-16 είχε αγωνιστεί στη Ρόμα, μετρώντας 88 συμμετοχές και 26 γκολ, ενώ το καλοκαίρι του 2016 πήγε στην Χεμπέι στην Κίνα.

Το 2018 επέστρεψε στο Καμπιονάτο για λογαριασμό της Πάρμα μετρώντας 89 συμμετοχές με 28 γκολ και 9 ασίστ, ενώ έχει παίξει επίσης σε Αρσεναλ, Λιλ, Λε Μαν και Μπέβερεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ