Φουλάρει για Μανού Γκαρθία ο Άρης (vids)

Φουλάρει για Μανού Γκαρθία ο Άρης (vids)

Οι κιτρινόμαυροι μετά την συμφωνία με τον Ζερβίνιο θέλουν να φέρουν στην Θεσσαλονίκη και τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Σπόρτινγκ Χιχόν, που αγωνίστηκε τη προηγούμενη περίοδο ως δανεικός στην Αλαβες στη La Liga.

Η μία μεταγραφική… βόμβα διαδέχεται την άλλη για τον Άρη! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνει το μπαμ με τον Ζερβίνιο και πλέον φουλάρει για την απόκτηση και του Μανού Γκαρθία.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Χερμάν Μπούργος δε σταματούν να ενισχύονται και θέλουν να κάνουν δικό τους και τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Εδώ και καιρό οι άνθρωποι του Άρη έχουν… κυκλώσει την περίπτωση του Γκαρθία και καταβάλλουν προσπάθειες για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Νέα χορηγία… χρυσάφι για τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ισπανός άσος ανήκει στην Σπόρτινγκ Χιχόν και ο Άρης φέρεται να προσπαθεί να τον αποκτήσει ως δανεικό μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Ο νεαρός δημιουργικός μέσος, παίζει με την ίδια ευκολία και στο «δέκα» και στο «οκτώ». Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην Αλαβές στη LaLiga, μετρώντας 26 συμμετοχές με μία ασίστ. Δεν βρίσκεται στα πλάνα της Χιχόν με τον Άρη να περιμένει στη γωνία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Σπόρτιγκ Χιχόν τον απέκτησε το 2019 καταβάλλοντας το ποσό των 4.000.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αλλά στην Premier League κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή.

Πέρασε απ’ όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας (U18, U19 και U23), στη συνέχεια υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας αλλά ακολούθησαν οι δανεισμοί του. Πέρασε από την ολλανδική Μπρέντα με 58 αγώνες, τρία γκολ και 11 ασίστ και την περίοδο 2018-19 είχε μια γεμάτη χρονιά στην Τουλούζ (34 αγώνες, 2 γκολ, 4 ασίστ).

Δείτε τον Μανού Γκαρσία εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ