Ποιός είναι ο ειδικός όρος στο deal για Ονιεκούρου…

Ποιός είναι ο ειδικός όρος στο deal για Ονιεκούρου…

Ο Χένρι Ονιεκούρου θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Ντεμίρσπορ τη νέα σεζόν, όμως υπάρχει στο συμβόλαιο του ειδικός όρος για κανονική μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Χένρι Ονιεκούρου με τη μορφή δανεισμού στην Ντεμίρσπορ, μετά από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων του Νιγηριανού που βρέθηκε και στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Ο 26χρονος εξτρέμ επιστρέφει στη γειτονική χώρα για τρίτη φορά, αυτή τη φορά όμως όχι για τη Γαλατασαράι, με τον τούρκικο σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του με μονοετή δανεισμό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα στη συμφωνία για τη μετακίνηση του Ονιεκούρου στην Ντεμίρσπορ, υπάρχει και ειδικός όρος που μπορεί να γίνει μόνιμη μεταγραφή σε περίπτωση που η Ντεμίρ εξασφαλίσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Η Ντεμίρσπορ πέρσι τερμάτισε στην 9η θέση του πρωταθλήματος, όμως διεκδίκησε την έξοδο της στην Ευρώπη και πλέον αποτελεί τον μεγάλο της στόχο, μιας και ο Βιντσέντζο Μοντέλα που κάθεται στον πάγκο της έχει προχωρήσει σε σπουδαίες μεταγραφές, όπως του Μπαλοτέλι, του Μπελχαντά, του Σταμπουλί, του Ινλέρ, του Ασομπαλόνγκα αλλά και των Άοσμαν-Εντιαγέ που αγωνίζονταν σε Ιωνικό και Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ