«Ο Άλβες προσπαθεί να φέρει τον Βέζο στην ΑΕΚ»

«Ο Άλβες προσπαθεί να φέρει τον Βέζο στην ΑΕΚ»

Αποκάλυψη Τούρκου δημοσιογράφου για τον Ρούμπεν Βέζο και την ΑΕΚ.

Στα ραντάρ της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Ρούμπεν Βέζο. Οι «κιτρινόμαυροι» καίγονται για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και εξετάζουν την περίπτωση του στόπερ της Λεβάντε.

Μάλιστα, ένας Τούρκος δημοσιογράφος πήγε ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας νέα δεδομένα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Ζερβίνιο: Ένα «διαμάντι» από την Ανιαμά (Vids)

Συγκεκριμένα, ο Ογκούζ Ορούτς, με μια ανάρτηση στα social media ανέφερε πως ΑΕΚ μέσω του Μπρούνο Άλβες προσπαθεί να πείσει τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να μετακομίσει στην Ελλάδα.

«Ο Μπρούνο Άλβες, αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, προσπαθεί να πείσει τον Ρούμπεν Βέζο να υπογράψει έναν κεντρικό αμυντικό.

Βρίσκεται σε συχνές επαφές με τον συμπατριώτη του για να φέρει τον κεντρικό αμυντικό στην Ελλάδα, η ομάδα του Βέζο, η Λεβάντε, υποβιβάστηκε στην Ισπανία», λέει ο Τούρκος.

Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού με τον ισπανικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Η Λεβάντε δεν εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει, ωστόσο φέρεται να αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 4,5-5 εκατ. ευρώ. Η περίπτωσή του είναι δύσκολη και δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ