Ο Γαλανόπουλος, η κοροϊδία της ΑΕΚ και ο Νοέμβρης του 2018

Ο Γαλανόπουλος, η κοροϊδία της ΑΕΚ και ο Νοέμβρης του 2018

Το... πάθημα των Μπακασέτα, Σιμόες και Λαμπρόπουλου δεν έγινε μάθημα για τον Γαλανόπουλο και η ΑΕΚ τον τιμωρεί. Η κοροϊδία με την αποθεραπεία του και ο κόσμος που είναι στα κάγκελα.

Στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ δεν βαριέσαι ποτέ. Πραγματικά και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με αυτά που συμβαίνουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο το τελευταίο διάστημα. Στο προηγούμενο blog είχα σταθεί στο απίθανο γεγονός της αναχώρησης για την Ολλανδία χωρίς ούτε ένα νέο στόπερ. Τώρα θα καταπιαστώ με ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα. Με την κοροϊδία γύρω από την περίπτωση του Κώστα Γαλανόπουλου.

Βγήκε λοιπόν χθες η αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τις Κάτω Χώρες. Από τη λίστα απουσίαζε το όνομα του Κώστα Γαλανόπουλου: «Θα συνεχίσει το πρόγραμμά του στα Σπάτα», ανέφεραν με νόημα από το κιτρινόμαυρο περιβάλλον. Πολλά τα σενάρια που «παίζουν» γύρω από αυτόν τον… αποκλεισμό.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Συμφωνία ΠΑΟΚ – Τίγκρες για Σοτέλδο

Γενικά από όπου και αν την πιάσει κανείς την ιστορία με τον Γαλανόπουλο, θα διαπιστώσει πολλά κενά. Και πολλά ψέματα, θα πρόσθετα εγώ. Πριν λίγους μήνες έβγαινε προς τα έξω, ότι ο Έλληνας χαφ θα είναι έτοιμος τον Μάρτιο! Ο Μάρτιος φυσικά «κάηκε» και το επόμενο… ανέκδοτο αφορούσε πιθανή συμμετοχή του σε ματς των playoffs. Προφανώς δεν αγωνίστηκε ούτε τότε ο νεαρός παίκτης που είναι στα πιτς από τον Σεπτέμβρη. Ούτε… ελέφαντα στα δυο μέτρα δεν μπόρεσαν να πετύχουν.

Στην αντιμετώπιση και την αποθεραπεία του «Γαλανό» μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει η ΑΕΚ. Τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως περίμεναν και το γεγονός πως πέρασαν την πόρτα της εξόδου γιατροί και φυσιοθεραπευτές ενισχύει αυτή την άποψη.

Από τις αρχές της σεζόν, ο «Γαλανό» ακολουθεί ατομικό και τελικά μένει στην Ελλάδα. Όλως τυχαίως, πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό το θέμα με το συμβόλαιό του. Ειναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ τον «τιμωρεί» επειδή δεν βάζει την υπογραφή του σε νέο «γάμο». Είχε συμβεί το 2020, υπάρχει και το… μάθημα με τους Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο τον Νοέμβρη του 2018. Μετά από ένα ναυάγιο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, η Ένωση έθεσε στο περιθώριο τους τρεις παίκτες. Το γεγονός πως δεν ανανέωναν, οδήγησε την ΑΕΚ να τους βγάλει στη… σέντρα με τον πλέον άκομψο τρόπο. Η συμπεριφορά των κιτρινόμαυρων είχε προκαλέσει αρνητική εντύπωση στους πάντες εκείνη την περίοδο. Τελικά, το «μάρμαρο» το πλήρωσε μονάχα ο Έλληνας στόπερ.

ΑΕΚ και λογική έχουν πάψει να συναντιούνται εδώ και πολλά χρόνια. Το πάθημα με τους τρεις δε γίνεται μάθημα για την Ένωση, που για ακόμη μια φορά σκοπεύει να «τελειώσει» έναν παίκτη της. Τον μοναδικό Έλληνα που έχει βγάλει από τις ακαδημίες στην εποχή Μελισσανίδη. Εναν παίκτη που έχει ταλαιπωρηθεί όσο κανένας άλλος και δίνει μάχη για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο κόσμος βλέπει τι γίνεται και είναι στα κάγκελα. Ο αποκλεισμός του Γαλανόπουλου μπορεί να είναι και το κερασάκι στην τούρτα της αγανάκτησης. Η ΑΕΚ δε βάζει μυαλό και επαναλαμβάνει σιγά σιγά τα λάθη της. Πρώτα η καθυστέρηση στις μεταγραφές, τώρα η αντιμετώπιση στο θέμα με τον Ελληνα χαφ. Τελικά, ό, τι και να συμβεί, η νοοτροπία του κλαμπ δε θα αλλάξει ποτέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ