Σε μπελάδες ο ΠΑΟΚ: Νέες… σειρήνες για Κούρτιτς

Σε μπελάδες ο ΠΑΟΚ: Νέες… σειρήνες για Κούρτιτς

Μετά την Πίζα, η οποία ενδιαφέρεται για τον Γιάσμιν Κούρτιτς, φαίνεται πως στο παιχνίδι της απόκτησης του έχουν μπει ακόμα δύο ομάδες

Ο ΠΑΟΚ, μπορεί να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στις αναμετρήσεις με τη Λέφσκι Σόφιας για τον δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League, όμως το ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Γιάσμιν Κούρτιτς προκαλεί μια ανησυχία στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο.

Ο Δικέφαλος του βορρά φαίνεται πως θα έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του αυτό το καλοκαίρι για τον Γιασμίν Κούρτιτς. Την αρχή έκανε πριν μερικές μέρες η Πίζα, η οποία κατέθεσε πρόταση που αφορούσε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, όμως η απάντηση ήταν αρνητική.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Συμφωνία ΠΑΟΚ – Τίγκρες για Σοτέλδο

Πλέον,  Κρεμονέζε και  Σαμπντόρια, φέρονται να έχουν μπει γερά στο «κόλπο» για τον Σλοβένο χαφ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο 33χρονος μέσος που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, έιχε συνολικά  με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά 50 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 18 γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Κούρτιτς έχει ξεχωρίσει στην Ελλάδα για τις πολύ ωραίες εκτελέσεις φάουλ που πραγματοποιεί, ενώ σκόραρε στα Play offs τρία γκολ, βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει την δεύτερη θέση. Στην διοργάνωση του κυπέλλου, ξεχωρίζει το γκολ του στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, που οδήγησε τους Θεσσαλονικείς στον ημιτελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ