Κλάους Άλοφς: «Πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις μας για Νάρεϊ ο ΠΑΟΚ»

Κλάους Άλοφς: «Πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις μας για Νάρεϊ ο ΠΑΟΚ»

Ο Αθλητικός διευθυντής Φορτούνα, Κλάους Άλοφς, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μετακίνησης του Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ.

Νέο επεισόδιο στο… σίριαλ με τον Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν το πρέσινγκ τους για την απόκτηση του 27χρονου εξτρέμ, με την Φορτούνα Ντίσελντορφ να εμμένει στην σκληρή στάση της.

Ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Κλάους Άλοφς, αναφέρθηκε στο θέμα, υπογραμμίζοντας πως ο δικέφαλος του βορρά θα πρέπει να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Φορτούνα.

Διαβάστε επίσης: Ζερβίνιο: Ένα «διαμάντι» από την Ανιαμά (Vids)

«Πρέπει να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Έχουμε ξεκάθαρες ιδέες αλλά πολύ περιορισμένο πεδίο εφαρμογής. Όλα είναι ανοικτά αυτήν τη στιγμή.

Πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει με τους όρους μας. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε», δήλωσε αρχικά ενώ για το την στάση του ίδιου του παίκτη άφησε να εννοηθεί ότι θα βρεθεί λύση σε περίπτωση που παραμείνει στο Ντίσελντορφ.

«Πρέπει να προχωρήσουμε ρεαλιστικά και να δουλέψουμε μαζί, με προσανατολισμό να βρούμε μία λύση. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι. Δεν έχουμε να παρατήσουμε κάτι, αλλά πρέπει να δράσουμε με γνώμονα το συμφέρον της ιδιοκτησίας, της διοίκησης και των μελών της Φορτούνα» είπε ο Άλοφς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ