Ανταρσία Μπαλτάκου: Πρότεινε αρχιδιαιτητή πριν την συνεδρίαση της Super League

Ανταρσία Μπαλτάκου: Πρότεινε αρχιδιαιτητή πριν την συνεδρίαση της Super League

Ακατανόητη κίνηση του Τάκη Μπαλτάκου με τον Στέφεν Μπένετ

Σε μια απόλυτα ακατανόητη κίνηση προέβη ο Τάκης Μπαλτάκος λίγα λεπτά πριν από την συνεδρίαση της Super League με θέμα την παραμονή του αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανακοίνωσε ουσιαστικά το τέλος του Άγγλου, προτείνοντας στη θέση του τον συμπατριώτη του Στέφεν Μπένετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 20 Ιουνίου 2022 είχαμε προαναγγείλει ότι μέχρι τις 15/7 θα ανακοινωθεί το όνομα του επόμενου Προέδρου της ΚΕΔ, αφού το συμβόλαιο του κ. Κλάτενμπεργκ λήγει στις 31/7/2022.

Ο κ. Κλάτενμπεργκ επιλέχθηκε πριν 2 χρόνια με την απόλυτη σύμπνοια των 4 «μεγάλων» ομάδων. Η ΕΠΟ δεν συμμετείχε στην επιλογή αυτή.

Δυστυχώς οι ομάδες αυτές δεν κατάφεραν να ομονοήσουν ως προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Άρα η ΕΠΟ οφείλει να ενεργήσει.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ασυμφωνία των 4 «μεγάλων» ομάδων,

σε εφαρμογή του άρθρου 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ αιτούμαι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την συμφωνία της ώστε Πρόεδρος της ΚΕΔ για τις δυο επόμενες αγωνιστικές περιόδους να οριστεί ο Άγγλος κ. Στέφεν Μπένετ.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Μπένετ αποτέλεσε το 2020 προσωπική επιλογή του κ. Κλάτενμπεργκ και ήταν υπεύθυνος κατά τις παρελθούσες δύο αγωνιστικές περιόδους για τους παρατηρητές διαιτησίας.

Ως εκ τούτου ο κ. Μπένετ, προερχόμενος από το θεωρούμενο ως καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, πιστεύουμε ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον κ. Κλάτενμπεργκ.

Η FIFA και η UEFA έχουν ενημερωθεί σχετικά από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΠΟ κ. Ιάκωβο Φιλιππούση».

Ο Τάκης Μπαλτάκος λοιπόν προφανώς για να προλάβει τις ομάδες της Super League θέλησε λίγα λεπτά πριν από τη συνεδρίαση του συνεταιρισμού να φέρει τους πάντες προ τετελεσμένων γεγονότων. Μια πράξη που αν μη τι άλλο δημιουργεί πάρα πολλές απορίες. Εννοείτε πως όσα θα συμβούν τώρα στην τηλεδιάσκεψη της Super League θα έχουν πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ