Άρης: Ο «σταρ» Ζερβίνιο και ο ταλαντούχος Γκαρθία

Άρης: Ο «σταρ» Ζερβίνιο και ο ταλαντούχος Γκαρθία

Δυο διαφορετικές περιπτώσεις παικτών που θέλει να φέρει στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Θόδωρος Καρυπίδης και μπορούν να προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ του Άρη.

Ο Άρης άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη φιλική νίκη του επί του Ολυμπιακού, με τον Καμάτσο να «κλέβει» τις εντυπώσεις, πριν ακόμα υπογράψει το συμβόλαιο του, όμως, τα …σπουδαιότερα ήρθαν μετά το τέλος του αγώνα.

Όταν και έγινε γνωστό ότι ο Άρης βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ζερβίνιο από την Τραμπζονσπόρ και ότι προσπαθεί να φέρει στην Θεσσαλονίκη και τον Ισπανό μεσοεπιθετικό της Σπόρτινγκ Χιχόν, Μανού Γκαρθία.

Δυο διαφορετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με άλλα στοιχεία στο παιχνίδι τους, αλλά και έναν κοινό παρονομαστή. Η απόκτηση τους θα προσδώσει στο ρόστερ του Άρη ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα

Ο Ζερβίνιο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει περάσει με επιτυχία από σπουδαίες ομάδες, όπως είναι η Άρσεναλ, η Ρόμα, η Πάρμα. Έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης και διακρίνεται για την ταχύτητα του.

Ο Άρης έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή που να έχει διαφορετικά αγωνιστικά στοιχεία από τον Γκρέι και εδώ και αρκετές μέρες ήταν σε προχωρημένες επαφές με τον Ζερβίνιο.

Έχουν έρθει παίκτες στην ηλικία (35) του Ιβοριανού μεσοεπιθετικού και έχουν κάνει «πλάκα» στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, φαίνεται να το έχει ξεπεράσει. Γι΄ αυτό υπάρχουν, άλλωστε και οι ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής, που αύριο (12/7) θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από νέους και ταλαντούχους παίκτες, ο Άρης χρειάζεται και προσωπικότητες. Ο Ζερβίνιο σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στα αποδυτήρια και στο συγκεκριμένο «κομμάτι». Οι άνθρωποι του Άρη φέρεται να πήραν πληροφορίες και για τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή από έναν παλιό γνώριμο, τον Μανώλη Σιώπη, που κατέκτησε μαζί με τον Ζερβίνιο το πρωτάθλημα στην Τουρκία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Μια διαφορετική περίπτωση είναι αυτή του Μανού Γκαρθία. Ο 25χρονος Ισπανός της Σπόρτινγκ Χιχόν, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Άρης. Ένας παίκτης που «κουμπώνει» απόλυτα σε ρόλο επιτελικού χαφ, σε σύστημα 4-2-3-1.

Εκεί άλλωστε αγωνίστηκε τις περισσότερες φορές και στην Αλαβές- ως δανεικός στη LA Liga την προηγούμενη σεζόν-, πίσω από τον Χοσέλου, που ξεκινούσε στην κορυφή της επίθεσης.

Ένας ποδοσφαιριστής που διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση, με χαμηλό κέντρο βάρους, που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύτιμος, για να βοηθήσει τον Άρη να «ξεκλειδώσει» κλειστές άμυνες στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Παράλληλα με τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται, οι κιτρινόμαυροι επικεντρώνουν την προσοχή τους στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς με τη Γκόμελ. Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι στόχος του Άρη, πλέον, είναι να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο Europa Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ