Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Κούντε (pic)

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Κούντε (pic)

Ο ατζέντης του Πιερ Κούντε βρίσκεται στην Ελλάδα από χθες, ενώ την ίδια ώρα ο Αχμέντ Χασάν έχει προταθεί σε ομάδα στην Τουρκία.

O Πιερ Κούντε είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε πέρσι από τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όμως δεν αγωνίστηκε πολύ την περασμένη σεζόν. Την ίδια ώρα ο Αχμέντ Χασάν που είχε δοθεί δανεικός στην Κόνιασπορ πέρσι, επέστρεψε στο λιμάνι, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία προτάθηκε και πάλι σε ομάδα στη γειτονική χώρα.

Ο λόγος για την Μπασακσεχίρ που ψάχνει επιθετικό και ο Αιγύπτιος φορ φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα της. Ο Καμερουνέζος μέσος αλλά και ο Αιγύπτιος βρέθηκαν κανονικά με την αποστολή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία, ενώ έπαιξαν και στα περισσότερα φιλικά.

Όπως έχετε διαβάσει από to10, ο Κούντε έχει πέραση στη Γερμανία, με την Μπόχουμ να είναι μια ομάδα που θέλει πολύ να αποκτήσει τον παίκτη φέτος με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες οι Γερμανοί να επανέλθουν για τον παίκτη, μιας και ο μάνατζερ του βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτηση του στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε απαντήσει αρνητικά στην Μπόχουμ στις αρχές του καλοκαιριού για πρόταση δανεισμού μέχρι του χρόνου και οψιόν αγοράς, όμως η γερμανική ομάδα επέμενε… Η έλευση του ατζέντη του λοιπόν είναι πιθανόν να φέρει νέες συζητήσεις για τον παίκτη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 26 ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα και είχε και μια ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αφρικανός μέσος έχει παίξει αρκετά χρόνια στην Bundesliga με τη φανέλα της Μάιντζ και έχει αρκετά καλό όνομα στη Γερμανία. Στο διάστημα που αγωνίστηκε στην Μάιντζ είχε 70 συμμετοχές, με 4 γκολ και 1 ασίστ…

Δείτε την ανάρτηση του στo Twitter:

Όσον αφορά την περίπτωση του Χασάν, ο Μαρτίνς έχει στο ρόστερ του αυτή τη στιγμή τέσσερις επιθετικούς αρκετά ποιοτικούς, αφού ο Ολυμπιακός ανανέωσε με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, απέκτησε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά από τον Άρη, ενώ έχει και τον Τικίνιο που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι δύσκολα θα μείνουν όλοι αυτοί στο ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Χασάν από την πλευρά του μετά τη χρονιά που έκανε στην Κόνιασπορ, φαίνεται ότι ανέβασε τις μετοχές του στην Τουρκία, όπου σκόραρε 8 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ.

Η Μπασακσεχίρ είναι μια ομάδα που τον θέλει και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του, όπως αναφέρει και ο Τούρκος δημοσιογράφος, Οσμάν Τσενγκίζ, με τον Χασάν να έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. «Ο Αιγύπτιος επιθετικός Αχμέντ Χασάν, που αγωνίστηκε στην Κόνιασπορ δανεικός την περσινή σεζόν, προτάθηκε στην Μπασακσεχίρ», αναφέρει στο tweet του ο δημοσιογράφος.

Δείτε την ανάρτηση του Τούρκου δημοσιογράφου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ