Ανακοίνωσε Σλίβκα η Λαμία

Ανακοίνωσε Σλίβκα η Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Λιθουανού μέσου, Βικάντας Σλίβκα, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Το δρομολόγιο Ριζούπολη… Λαμία ακολούθησε την Τετάρτη (13/7) και ο Βικάντας Σλίβκα. Ο Λιθουανός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Φθιώτιδας, έπειτα από δύο χρόνια στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Διαβάστε επίσης: «Επίσημη πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ για τον Πλάνιτς»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (29.04.1995) κεντρικό μέσο, Vykintas Slivka.

Ο διεθνής Λιθουανός τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο κατέγραψε συνολικά 52 συμμετοχές.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Χιμπέρνιαν, Γιουβέντους (Β’ ομάδα και υποδομές), Άσκολι, Μοντένα, Ντεν Μπος και Γκόριτσα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!»

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου ο Vykintas Slivka δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανόλευκων»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Λαμία. Θα βάλω τα δυνατά μου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ