Παρουσιάστηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Πινακάς (pics)

Παρουσιάστηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Πινακάς (pics)

Η κυπριακή ομάδα απέκτησε τον 20χρονο επιθετικό ως δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Στον Απόλλωνα Λεμεσού ως δανεικός από τον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Πινακάς. Η κυπριακή ομάδα το προηγούμενο Σάββατο ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου και σήμερα παρουσίασε με αναρτήσεις στα social media τον νεαρό επιθετικό.

Ο Λαρισαίος στράικερ πόζαρε φορώντας τη φανέλα του Απόλλωνα, με την σύλλογο της Λεμεσού να ανεβάζει στο instagram τις σχετικές φωτογραφίες. Ο Δημήτρης Πινακάς πέρσι έπαιξε στον Ολυμπιακό Β’ έχοντας 22 συμμετοχής στη Super League 2, με 5 γκολ και 2 ασίστ σε 1.249 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Ο Άρης βάζει τα… γυαλιά σε όλους

Τη νέα σεζόν θα έχει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής, να βελτιωθεί και να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στον Ρέντη, για να διεκδικήσει μια θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση του Απόλλωνα για την απόκτηση του Πινακά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πινακά (01/09/2001) υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της ΑΕ Λάρισας, με την οποία συμπλήρωσε 37 συμμετοχές, πετυχαίνοντας επτά γκολ.

Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς και την αγωνιστική περίοδο 2021-22, σημείωσε πέντε γκολ σε 22 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β’».

Δείτε τις αναρτήσεις της κυπριακής ομάδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ