Χαμός στη Μακάμπι με Πλάνιτς και ΑΕΚ

Χαμός στη Μακάμπι με Πλάνιτς και ΑΕΚ

Αναστάτωση επικρατεί στο στρατόπεδο της Μακάμπι Χάιφα λίγες μέρες πριν τη πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό. Η κρούση της ΑΕΚ για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς και οι φήμες για μεταγραφή αμυντικού.

Άνω-κάτω έχει έρθει η Μακάμπι Χάιφα τις τελευταίες ώρες μετά και την κρούση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς. Εδώ και καιρό, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κυκλώσει το όνομα του Σέρβου κεντρικού αμυντικού και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Με τη ρήτρα του Πλάνιτς να έχει τοποθετηθεί στο 1.8 εκατ. ευρώ και την ΑΕΚ να παραμονεύει, η Μακάμπι Χάιφα φέρεται να έχει ήδη βγει στην αγορά για κεντρικό αμυντικό. Συγκεκριμένα στο Ισραήλ γράφουν πως η ομάδα του Μπαράκ Μπακχάρ κινείται για την απόκτηση του 26χρονου Σέρβου αμυντικού της Άσνοντοντ, Νέναντ Τσεβέκοβιτς. Είναι μια πρώτη ένδειξη των προθέσεων του κλαμπ σχετικά με τη μεταγραφική υπόθεση του Πλάνιτς.

Διαβάστε επίσης: Παραμένει στον δικό του κόσμο ο Μπαλτάκος

Στο στρατόπεδο της Μακάμπι επικρατεί μεγάλη αναστάτωση λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Πλάνιτς είναι ο πιο σημαντικός πυλώνας της αμυντικής γραμμής του Μπακχάρ και υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενη φυγή του.

Στο Ισραήλ οργιάζουν οι φήμες και πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για πώληση του Σέρβου στόπερ στην ΑΕΚ μετά τη διπλή μάχη με τους «ερυθρολεύκους» για τα αστέρια.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να κεντράρει στην περίπτωση του 30χρονου αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ