Παραμένει στον δικό του κόσμο ο Μπαλτάκος

Παραμένει στον δικό του κόσμο ο Μπαλτάκος

Η Superleague αποφάσισε ομόφωνα το 1+1 όσον αφορά το υποβιβασμό, αλλά ο Τάκης Μπαλτάκος λέει τα δικά του...

Ο Τάκης Μπαλτάκος έχει βαλθεί να προκαλέσει με τις κινήσεις του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς συνεχίζει να ζει σε έναν δικό του κόσμο.

Μετά την ανταρσία με τον Στίβεν Μπένετ πριν το ΔΣ της Superleague και τις… ιδιαίτερες δηλώσεις σχετικά με το αίτημα για γραφείο στην ΕΠΟ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας λέει τα δικά του και όσον αφορά τον υποβιβασμό από τη Superleague της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Super League στην προκήρυξή της για τη νέα σεζόν ομόφωνα διατήρησε το καθεστώς 1+1, δηλαδή ο 14ος να υποβιβάζεται απευθείας και ο 13ος να παίξει μπαράζ, ο Μπαλτάκος σε δηλώσεις του προανήγγειλε πως είναι πιθανό να αλλάξει το 1+1 και να πάει στο 2+1.

Να πέσουν δηλαδή από τη νέα Superleague 2 ομάδες απευθείας και 1 να παίξει μπαράζ, χωρίς να λογαριάζει καν τις 14 ομάδες και τις αποφάσεις που πήραν σχετικά με την προκήρυξη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Over Fm Πάτρας:

«Ο μόνος που μπορεί να κάνει αναδιάρθρωση στο ποδόσφαιρο είναι η ΕΠΟ. Οταν παρεμβαίνει ο υπουργός, όπως πέρυσι και κάνει αναδιάρθρωση βλέπετε τι γίνεται. Δεν μπορεί να ξέρει κανένας υπουργός ούτε οι επιτελείς του αυτά τα οποία γνωρίζει η ΕΠΟ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Θα συζητήσουμε το θέμα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αναδιάρθρωση της κατηγορίας. Δεν είναι δυνατόν να παίζουν 34 ομάδες και ν’ ανεβαίνει ένας. Είναι κάτι που θα συζητηθεί, δεν είμαι μόνο εγώ εκεί. Εμένα η άποψή μου είναι πάρα πολύ απλή. Θα πρέπει από κάθε όμιλο της κατηγορίας αυτής ν’ ανεβαίνει σίγουρα ο πρωταθλητής και να παίζει μπαράζ ο δεύτερος. Εγώ θα ήθελα ν’ ανεβαίνουν 2+2, αλλά επειδή βλέπω ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσχέρειες, η δική μου πρόταση θα είναι ν’ ανεβαίνουν οι δύο πρωταθλητές και ο 2ος να παίζει να μπαράζ».

Ακούστε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ