Τι είπε ο Μπάλντοκ για τον Ολυμπιακό

Τι είπε ο Μπάλντοκ για τον Ολυμπιακό

Ο 29χρονος μπακ μίλησε για τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι.

Συνέντευξη στο αγγλικό Star έδωσε ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο 29χρονος δεξιός μπακ, που έχει πάρει ελληνική υπηκοότητα και αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στο ενδιαφέρον που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι για την απόκτησή του.

«Mου είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Το ήξερα. Ειδικά όταν ήμουν στην Ελλάδα με την Εθνική το καταλάβαινα καθημερινά διότι οι οπαδοί εκεί είναι πολύ παθιασμένοι. Ειδικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Όμως, όπως ξέρετε έχω συμβόλαιο με τη Σέφιλντ και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», ανέφερε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Μακάμπι με Πλάνιτς και ΑΕΚ

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω μπορούμε να καταφέρουμε εκπληκτικά πράγματα εδώ. Είμαι υπερβολικά χαρούμενος εδώ. Όλοι ξέρουν πόσο αγαπάω την ομάδα και θα δίνω ό,τι έχω για το club, μέχρι τη μέρα που θα αποχωρήσω», υπογράμμισε ο διεθνής άσος.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έχει συμβόλαιο με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ πέρσι πραγματοποίησε 27 συμμετοχές στην Championship, έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ σε 2.169 λεπτά. Στις αρχές Ιουνίου έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική. Ηταν στον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία στις 2/6 για την πρώτη αγωνιστική του Nations League.  Με την γαλανόλευκη έχει τέσσερις συμμετοχές, με 270 λεπτά στο ενεργητικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ