Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς βάζει σε εφαρμογή την «επιχείρηση Χάιφα»

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς βάζει σε εφαρμογή την «επιχείρηση Χάιφα»

Η Μακάμπι Χάιφα στο «μικροσκόπιο» του Πορτογάλου τεχνικού.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα (20/7), για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Πειραιώτες το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (20/7) θα αγωνιστούν στο «Sammy Ofer Stadium», με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (27/7).

Διαβάστε επίσης: Ο προπονητής που ανέδειξε τον Πινέδα στο «10»: «Ηγέτης παντού, θα το καταλάβετε…»

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα και μάλιστα αύριο το βράδυ (16/7, 20:30) θα έχει την ευκαιρία να δει δια ζώσης την αντίπαλο του Ολυμπιακού και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του Μπαράκ Μπακχάρ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, θα παρακολουθήσει από κοντά το Super Cup ανάμεσα στην Μακάμπι Χάιφα και την Χάποελ Μπερ Σεβά, που θα διεξαχθεί στο «Sammy Ofer Stadium». Το παιχνίδι μάλιστα θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο γήπεδο που θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση της Τετάρτης για τα προκριματικά του Champions League.

Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι που δίνει η ομάδα του Μπαράκ Μπακχάρ πριν τις μάχες με τον Ολυμπιακό για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και ο Μαρτίνς θα έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει πλήρη άποψη για τη δυναμική των Ισραηλινών.

Ένα ματς που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για την Μακάμπι Χάιφα, που έχει ενισχυθεί σημαντικά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και στοχεύει στην ευρωπαϊκή διάκριση.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Μπακχάρ, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και απέναντί μας θα βρουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ωστόσο, δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο.

Η προετοιμασία κύλησε ιδανικά και είναι ξεκάθαρο πως θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Εχουμε κάνει πρόοδο στην Ευρώπη και θέλουμε να συνεχίσουμε πιο μακριά. Φέραμε πέντε νέους παίκτες, οι οποίοι και εγκλιματίστηκαν άμεσα. Θα είμαστε πανέτοιμοι με τον Ολυμπιακό».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαρτίνς ντύνεται «κατάσκοπος» και θα ταξιδέψει για να δει από κοντά ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το είχε κάνει πέρσι με την Νέφτσι, αλλά και παλαιότερα με την Μπέρνλι και τη Λουκέρνη.

Ομάδες τις οποίες απέκλεισαν οι Ερυθρόλευκοι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να οδηγεί τους Πειραιώτες σε μεγάλες εμφανίσεις και ευρωπαϊκές προκρίσεις. Το ίδιο θέλει και απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα, την οποία θα κάνει «φύλλο και φτερό» στο αυριανό Super Cup.

Ο Ιβηρας προπονητής θα αναζητήσει τα αδύναμα σημεία της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού και όταν επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη θα συζητήσει με τους συνεργάτες του για να καταστρώσουν το πλάνο πρόκρισης των πρωταθλητών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα προπονηθεί στο γήπεδο της Μακάμπι, αλλά θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν το πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς στον Ρέντη. Μια τακτική που ακολουθεί πολλές φορές ο Πορτογάλος τεχνικός παραμονές των εκτός έδρας ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ