Ο Ανδρούτσος που δεν τα παράτησε, η λίστα για την Μακάμπι και η πραγματική κουβέντα για τα ματς που έρχονται

Ο Ανδρούτσος που δεν τα παράτησε, η λίστα για την Μακάμπι και η πραγματική κουβέντα για τα ματς που έρχονται

Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό που συμβαίνει για τον Έλληνα άσο την ώρα που η μοναδική αξία στις πράξεις του Μαρτίνς

Ήταν έκπληξη η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς να αφήσει εκτός λίστας τον Άβιλα που λίγες μέρες πριν από το φιλικό με την Άλκμααρ φάνταζε ως η βασική επιλογή του Ολυμπιακού για το ματς στην Χάιφα. Από την στιγμή όμως ο Βρσάλικο ενεργοποιήθηκε με το… καλημέρα ο Μαρτίνς βλέποντας και το 45λεπτο με τους Ολλανδούς αποφάσισε χωρίς δεύτερη σκέψη για τον βασικό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πως οδηγήθηκε στο να αφήσει τελικά τον Άβιλα εκτός λίστας ενώ θα μπορούσε να μην έχει π.χ. και τους 4 επιθετικούς όταν ο Ολυμπιακός παίζει με έναν βασικό ή να αφήσει εκτός τον Καρβάλιο που δεν έχει τραβήξει και που γενικότερα έμοιαζε ως το φαβορί;

Διαβάστε επίσης: Το αλλαγμένο… δέρμα του άξονα της ΑΕΚ

Μέσα στην κουβέντα για να φτάσουμε στο τελικό συμπέρασμα του Μαρτίνς μπαίνει ο Ανδρούτσος που κατάφερε να είναι η ευχάριστη έκπληξη της προετοιμασίας. Μιας προετοιμασίας που είναι αλήθεια πως αρχικά δεν ήταν και σίγουρο πως θα συμμετείχε ο Έλληνας άσος που μάλιστα άκουσε πέρσι τον Μαρτίνς να λέει δημόσια πως έχασε τις ευκαιρίες που του είχαν δοθεί προαναγγέλλοντας ξεκάθαρα την αποχώρησή του.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως εκείνο το διάστημα ο Ανδρούτσος επέλεξε από μόνος του να πάει να παίξει κάποια ματς στην Β ομάδα την ώρα που ο Μαρτίνς προσπάθησε να κάνει δεύτερο δεξί μπακ τον Βρουσάι που παρεμπιπτόντως είναι στους «κομμένους» από την αρχή την προετοιμασίας.

Παρά τις απογοητεύσεις που είναι λογικό να «έφαγε» ο Ανδρούτσος η αντίδραση του ήταν κάτι παραπάνω από επαγγελματική και υποδειγματική. Ακόμη και στα τελευταία ματς της περσινής σεζόν που επιστρατεύτηκε είχε σοβαρή εικόνα ενώ η δουλειά που κάνει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας δείχνει έναν άνθρωπο που όχι μόνο δεν τα έχει παρατήσει αλλά παλεύει κόντρα στις πιθανότητες για να κερδίσει το καλύτερο δυνατό για την καριέρα του.

Για αυτό και στο φιλικό με τον Άρη όπου έπαιξε και δεξί μπακ στο πρώτο ημίχρονο και αριστερό μπακ στο δεύτερο έδειξε στον Μαρτίνς πολλά. Και αυτά τα ζύγισε ο Πορτογάλος που ακόμη προφανώς δεν έχει δει αυτά που θέλει από τον Άβιλα, που συν τοις άλλοις έχει και τις ενοχλήσεις του κατά καιρούς στο πόδι, για αυτό και πήρε την απόφαση για την λίστα.

Αν ο Ανδρούτσος θα καταφέρει να γυρίσει «τούμπα» τον Μαρτίνς και τελικά να κερδίσει μια θέση με ρόλο και στο νέο ρόστερ δεν μπορεί κανείς να το πει αυτή την στιγμή. Σίγουρα όμως αυτό που έχει πετύχει έως τώρα λέει πολλά.

Για αυτό και η κουβέντα γύρω από την λίστα δεν προσφέρει επί της ουσίας και κάτι στην ομάδα. Το σημαντικό είναι πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος για να πάρει με την εμπειρία του και την κλάση των ποδοσφαιριστών που διαθέτει την πρόκριση. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση την περίοδο που βρισκόμαστε και σε μια σεζόν μάλιστα πολύ περίεργη και πρωτόγνωρη για όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ