Ολυμπιακός: Κίνηση για Αμούζου! (vids)

Ολυμπιακός: Κίνηση για Αμούζου! (vids)

Πληροφορίες για πρώτη συζήτηση για αγορά του Φράνσις Αμούζου στα 3 εκατομμύρια. Παλιός γνώριμος για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ, με τους Ερυθρόλευκους, σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του δεξιού εξτρέμ της Αντερλεχτ, Φράνσις Αμούζου.

Ενας ποδοσφαιριστής που μπορεί να είναι μόλις 22 ετών αλλά κοστολογείται στα 5.5 εκατ. ευρώ και θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βέλγικου ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα φιλική «τεσσάρα»!

Ο Αμούζου έχει γεννηθεί στην πρωτεύουσα της Γκάνας (σ.σ στην Ακρα) στις 23/8/1999, αλλά έχει βέλγικη υπηκοότητα και μάλιστα είναι διεθνής με τις Κ19 και Κ21 του Βελγίου. Αποτελεί ποδοσφαιρικό προϊόν της Αντερλεχτ, με τον Φράνσις να παίζει στις Κ17, Κ19 και Κ21 του βέλγικου συλλόγου, πριν ανέβει τον Ιανουάριο του 2018 στην ανδρική ομάδα.

Ο νεαρός άσος παίζει κυρίως ως δεξί εξτρέμ, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του. Πέρσι πραγματοποιήσει σπουδαία σεζόν με τα χρώματα της Αντερλεχτ, έχοντας 10 γκολ και 5 ασίστ σε 46 αναμετρήσεις, ενώ το συμβόλαιο που έχει με τη βέλγικη ομάδα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν κρούση στην Αντερλεχτ για την απόκτησή του, με τους δύο συλλόγους να κάνουν μια πρώτη συζήτηση για το εάν και κατά πόσο θα μπορούσε να μετακομίσει ο νεαρός στο μεγάλο λιμάνι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες πρόσφεραν 3 εκατ. ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του 22χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος είχε ακουστεί για τους πρωταθλητές και τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική που ενδιαφέρεται για τον Φράνσις Αμούζου, καθώς για την περίπτωση του νεαρού έδειξε έντονο ενδιαφέρον και η Τρουά. Ο γαλλικός σύλλογος μάλιστα, όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, συμφώνησε με την Αντερλεχτ, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον νεαρό να πει το πολυπόθητο «ναι».  Το συμβόλαιο που πρότεινε η Τρουά δεν ικανοποίησε τον Φράνσις, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Ligue 1.

Ενας ποδοσφαιριστής που έχει μεγάλη ζήτηση και αναμφίβολα πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, αφού είναι ένας ταλαντούχος και ποιοτικός εξτρέμ. Συνολικά με τα χρώματα της Αντερλεχτ (σ.σ μικρές και πρώτη ομάδα), έχει 164 συμμετοχές, με 21 γκολ και 16 ασίστ σε 8.558 λεπτά.

*Τα στατιστικά του την περσινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ