Ο Λουκεμπάκιο της Χέρτα για τον Ολυμπιακό (vids)

Ο Λουκεμπάκιο της Χέρτα για τον Ολυμπιακό (vids)

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για ενίσχυση στα εξτρέμ..,

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, όμως τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τους Πειραιώτες δίνουν και παίρνουν.

Οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ, μετά τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και ένα από τα ονόματα που φαίνεται πως έχουν πέσει στο τραπέζι είναι κι εκείνο του Ντόντι Λουκεμπάκιο.

Ο Βέλγος εξτρέμ φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση οι πρωταθλητές για να τον κάνουν δικό τους.

Η περίπτωση του αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός μπαίνει γερά στη «μάχη» της απόκτησης του πλάγιου μεσοεπιθετικού της Χέρτα. Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα έχουν ισχυρό ανταγωνισμό, αφού η γερμανική ομάδα θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες στο εξωτερικό.

Το συμβόλαιό του με την Χέρτα λήγει το 2024, ενώ πριν από τρία χρόνια είχε φτάσει να κοστολογείται γύρω στα 20.000.000 ευρώ. Η αξία του αυτή τη στιγμή ξεπερνάει τα 7.500.000. Άλλωστε μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που είναι 25 χρονών και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Βελγίου.

Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο παίκτη που έχει εξαιρετικά φυσικά προσόντα, αφού έχει ύψος 1.87, είναι ταχύτατος και πολύ αθλητικός. Τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι το ένας με έναν, η πολύ καλή σέντρα που διαθέτει, αλλά και το γεγονός ότι πολύ συχνά πατάει περιοχή και σκοράρει. Παίζει κυρίως δεξιά και συγκλίνει, αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά, αλλά και περιφερειακά της περιοχής.

Στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει γεμάτες χρονιές, έχοντας «γράψει» ήδη 111 συμμετοχές με τις Χέρτα, Βόλφσμπουργκ (δανεικός) και Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχοντας παράλληλα 23 γκολ και 19 ασίστ. Έχει φορέσει παράλληλα τη φανέλα των Άντερλεχτ (Βέλγιο), Τουλούζ (Γαλλία) και Γουότφορντ (Αγγλία).

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, αλλά έχει κληθεί και στην ανδρική το Νοέμβριο του 2020, με τέσσερις συμμετοχές από τότε μέχρι σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ