Τα λέει αλλιώς για Σολτέδο ο προπονητής της Τίγκρες

Τα λέει αλλιώς για Σολτέδο ο προπονητής της Τίγκρες

Ο Μιγκέλ Ερέρα μίλησε για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Ο Γέφερσον Σολτέδο είναι σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 25χρονου μεσοεπιθετικού της Τίγκρες.

Οι Ασπρόμαυροι ενδιαφέρονται για τον εξτρέμ από τη Βενεζούλα, αλλά ακόμα, όπως δήλωσε ο προπονητής της μεξικάνικης ομάδας, Μιγκέλ Ερέρα, δεν έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαγκαλιάνης είναι project: Το νέο 5ετές συμβόλαιο, ο δανεισμός στον ΠΑΣ και η λεπτομέρεια…

«Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει τίποτα. Δεν μου έχει πει κάτι η διοίκηση. Αν η διοίκηση αύριο αλλάξει γνώμη, δεν θα μείνουμε με άδεια χέρια. Μέχρι τότε, ο Σολτέδο θα βρίσκεται στα πλάνα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 54χρονος προπονητής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ρεπορτάζ ήθελαν τον ΠΑΟΚ να έχει συμφωνήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τίγκρες για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο 25χρονος να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής της μεξικάνικης ομάδας, ωστόσο, διαψεύδει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του Γέφερσον Σολτέδο, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει ότι ακόμα δεν έχει κάποια πρόταση για τον μεσοεπιθετικό από την Βενεζουέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ