Νέος «μνηστήρας» για Κούρτιτς – Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο ΠΑΟΚ

Νέος «μνηστήρας» για Κούρτιτς – Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο ΠΑΟΚ

Και η Σπέτσια σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιασμίν Κούρτιτς.

Νέος μνηστήρας για την απόκτηση του Γιασμίν Κούρτιτς φαίνεται να υπάρχει σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα.

Αν και φάνηκε πως η Πίζα θα κάνει γερό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Σλοβένου μέσου του ΠΑΟΚ, προσφέροντας συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, άμεσα στο κάδρο μπήκαν και οι Κρεμονέζε – Σαμπντόρια, ψάχνοντας ενίσχυση στο χώρο του κέντρου!

Διαβάστε επίσης: Οδεύει προς sold out το Λέφσκι – ΠΑΟΚ (pic)

Ωστόσο, φαίνεται πως οι τρεις ιταλικές ομάδες δεν είναι οι μόνες που κοιτάζουν την περίπτωση του Κούρτιτς, αφού τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία φέρνουν στο προσκήνιο και την Σπέτσια, υπογραμμίζοντας πως πληθαίνουν οι ενδιαφερόμενοι για τον Σλοβένο χαφ του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Serie A αναζητά ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Τζούλιο Ματζόρε για το Τορίνο και από την στιγμή που δεν προχώρησε τις περιπτώσεις των Λίνετι και Θόρσμπι, έχει στραφεί στον Γιασμίν Κούρτιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τους Ιταλούς πρόκειται για μία προσθήκη που δεδομένα θα τους ανεβάσει επίπεδο, ενώ ποντάρουν πολλά και στο… παρελθόν του Κούρτιτς στη γειτονική χώρα. Προς το παρόν πάντως αν και δεδομένα υπάρχει ενδιαφέρον, δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία του Δικεφάλου του βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ