«Κόλλησε» του Σοτέλδο, κοιτάζει και αλλού ο ΠΑΟΚ

«Κόλλησε» του Σοτέλδο, κοιτάζει και αλλού ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, παρότι φαινόταν να είναι κοντά στην απόκτηση του Γέφερσον Σοτέλδο, είδε την Τίγκρες να ανεβάζει τις απαιτήσεις της και η μεταγραφή έχει «κολλήσει».

Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως θα αποκτήσει έναν επιθετικό μέσο τις επόμενες μέρες, όμως δεν βιάζεται, καθώς θέλει η επιλογή του να ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Δικεφάλου του βορρά είναι αυτή του Γέφερσον Σοτέλδο, ενώ οι επαφές είναι προχωρημένες τόσο με την πλευρά του παίκτη, αλλά και με την Τίγκρες στην οποία ανήκει.

Οι ασπρόμαυροι μάλιστα φερόντουσαν πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής πριν μερικές μέρες, όμως Οι υψηλές απαιτήσεις της Τίγκρες καθιστούν απαγορευτική τη μεταγραφή αυτή με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει πολύ τον παίκτη, ο Ζοσέ Μπότο «δουλεύει» την περίπτωση του, όμως ο ΠΑΟΚ δεν βιάζεται καθόλου και θα πάρει όσο χρόνο χρειαστεί για να τον κλείσει.

Σκοπός είναι ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός να αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς, όμως την ίδια ώρα και λόγω των απαιτήσεων της Τίγκρες ο ΠΑΟΚ κοιτάζει και τις εναλλακτικές του, έχοντας διερευνητικές επαφές και με μια ακόμη περίπτωση το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ