«Βόμβα»: Η ΑΕΚ θέλει βασικό παίκτη της Μπαρτσελόνα! (pic & vids)

«Βόμβα»: Η ΑΕΚ θέλει βασικό παίκτη της Μπαρτσελόνα! (pic & vids)

Για το μεγάλο «μπαμ» πηγαίνει η ΑΕΚ, η οποία φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου στόπερ της Μπαρτσελόνα, Όσκαρ Μινγκέθα.

Μπορεί να μοιάζει με πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό είναι 100% πραγματικότητα. Η ΑΕΚ έχει δείξει το ενδιαφέρον της για παίκτη, που τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίζοταν βασικός στην Μπαρτσελόνα!

Διαβάστε επίσης: Στέλνουν στον ΠΑΟΚ αμυντικό της Ρόμα! (vids)

Ο λόγος για τον 23χρονο άσο, Όσκαρ Μινγκέθα. Τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που δεν έχει φύγει ποτέ από τη Βαρκελώνη, αφού πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της ισπανικής ομάδας μέχρι που προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2020/21.

Ο Ισπανός αμυντικός την περασμένη σεζόν κατέγραψε 27 συμμετοχές με τη φανέλα των Καταλανών σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 2 ασίστ και 2 γκολ και πρόκειται για έναν από τα μεγάλα ταλέντα της La Liga.

Η ΑΕΚ είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ψάχνει δύο στόπερ… ηγέτες. Τον έναν απ’ ότι φαίνεται τον έχει βρει, αφού ο Μπόγκνταν Πλάνιτς μετά τη διπλή «μάχη» της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό θα «πετάξει» για Ελλάδα, προκειμένου να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Έτσι, η Ένωση βρίσκεται στην αναζήτηση του παρτενέρ του Πλάνιτς και ο Όσκαρ Μινγκέθα είναι μια περίπτωση που εξετάζεται πολύ σοβαρά, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Ρεσάντ Ραχμάν.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον για τον νεαρό άσο της Μπαρτσελόνα από την ΑΕΚ, αλλά και από τις Θέλτα Βίγκο, Χόφενχαϊμ και Τζένοα. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς οι «μπλαουγκράνα» ζητούν το λιγότερο 5 εκατ. ευρώ ώστε να παραχωρήσουν τον Μινγκέθα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ