Οριστικά στην ΑΕΚ ο Πλάνιτς, με ειδικό όρο για τον… Ολυμπιακό

Οριστικά στην ΑΕΚ ο Πλάνιτς, με ειδικό όρο για τον… Ολυμπιακό

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Μπόγκνταν Πλάνιτς, του οποίου η μετακόμιση στην Ελλάδα καθυστερεί λόγω... Ολυμπιακού.

«Τρέχει» να κλείσει το μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να τελειώσουν σύντομα αυτό το μεταγραφικό μέτωπο, με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς να έχει ήδη πάρει κατεύθυνση για Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης: Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: Σκέφτεται μεγάλες εκπλήξεις στην 11άδα ο Μαρτίνς…

Θέμα χρόνου θεωρείται η ολοκλήρωση της μεταγραφικής του υπόθεσης, με την Ένωση να βρίσκεται… αγκαλιά με τον Σέρβο αμυντικό, ο οποίος προβάρει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ωστόσο, υπάρχει λόγος που ο 30χρονος άσος δεν είναι ήδη στην Ελλάδα.

Και αυτός δεν είναι άλλος από τα ματς της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League. Ο μοναδικός όρος που έθεσαν οι Ισραηλινοί στους «κιτρινόμαυρους» είναι να κρατήσουν τον Πλάνιτς για τα δύο παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους». Και εκείνοι το δέχτηκαν.

Ωστόσο, μετά την ευρωπαϊκή «μάχη» των δύο ομάδων, ο Σέρβος στόπερ θα «πετάξει» για Ελλάδα, προκειμένου να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, η οποία φέρεται πως θα καταβάλλει το ποσό των 1,3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Οι ετήσιες απολαβές του Πλάνιτς θα είναι στα 700 χιλ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι τριετές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ