Επίσημο του Τάνκοβιτς στην Πάφο (pic)

Επίσημο του Τάνκοβιτς στην Πάφο (pic)

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, με την Πάφο να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Νέες περιπέτειες στην Κύπρο για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός εξτρέμ αποχώρησε από την ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάφο.

Η ομάδα της Κύπρου ανακοίνωσε την απόκτησή του, με την Ένωση να διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του. Πρόκειται δηλαδή για ένα deal με τη μορφή της συνιδιοκτησίας.

Διαβάστε επίσης: Στα προκριματικά πρέπει να είσαι κυνικός

Ο 27χρονος παίκτης δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στα δύο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, κατέγραψε 59 συμμετοχές με 9 γκολ και 8 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πάφου:

(GR) Πάφος, 21 Ιουλίου 2022 – Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου, διεθνή Σουηδού ποδοσφαιριστή Muamer Tanković.

Ο Muamer Tanković, 27 ετών (22/02/1995) αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στην δεξιά πτέρυγα αλλά και ως μέσο-επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ομάδες υποδομής της IFK Norrköping. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Fulham FC φτάνοντας μέχρι την Α’ ομάδα αγωνιζόμενος στην Premier League Αγγλίας. Επόμενος σταθμός του η AZ Alkmaar στην κορυφαία κατηγορία της Ολλανδίας και στη συνέχεια η Hammarby IF Σουηδίας. Τελευταίος σταθμός του η Α.Ε.Κ Αθηνών στη Super League Ελλάδος.

Ο Tanković αγωνίστηκε σε όλες τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Σουηδίας και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα ανδρών, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του.

Διαθέτει τεράστια εμπειρία στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και έχει αγωνιστεί σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA, καθώς και στο Euro 2020. Έχει αγωνιστεί σε συνολικά 284 αγώνες σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις έχοντας στο ενεργητικό του 87 τέρματα και 45 τελικές πάσες.

Καλωσορίζουμε το Muamer στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ