«Μάχη» της ΑΕΚ για Ρούμπεν Βέζο – Νέα πρόταση στη Λεβάντε (Vids)

«Μάχη» της ΑΕΚ για Ρούμπεν Βέζο – Νέα πρόταση στη Λεβάντε (Vids)

Η ΑΕΚ εκτός από τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, θέλει και τον Ρούμπεν Βέζο, με τους κιτρινόμαυρους να καταθέτουν νέα πρόταση στη Λεβάντε για τον Πορτογάλο στόπερ.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την προετοιμασία της και δεν έχει προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού που είναι και η μεγάλη ανάγκη των κιτρινόμαυρων για τη νέα σεζόν. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει δυο στόπερ που θα πάρουν φανέλα βασικού, ωστόσο μέχρι στιγμής η Ένωση δεν τους έχει αποκτήσει.

Τις τελευταίες μέρες, η ΑΕΚ έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μπόγκνταν Πλάνιτς της Μακάμπι Χάιφα, που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League και φαίνεται πως η υπόθεση αυτή θα έχει θετική κατάληξη για τους κιτρινόμαυρους.

Εκτός όμως από τον 30χρονο Σέρβο που η μεταγραφή του είναι προχωρημένη και πιθανότατα θα ολοκληρωθεί μετά τα ματς των Ισραηλινών με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ έχει πάρει φόρα και θέλει να κλείσει και τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που ψάχνει το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η Ένωση επανήλθε με νέα πρόταση για την απόκτηση του Ρούμπεν Βέζο που αγωνίζεται στη Λεβάντε και αυτή τη φορά έχει περισσότερες πιθανότητες να τον κάνει δικό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που «δουλεύει» επί προσωπικού την υπόθεση του Βέζο δεν είναι άλλος από τον Μπρούνο Άλβες, ο οποίος είναι σε ανοιχτή γραμμή με την ισπανική ομάδα.

Η Λεβάντε από την πλευρά της δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει, ωστόσο ζητάει 4,5-5 εκατ. ευρώ, καθιστώντας ιδιαίτερα δύσκολη την περίπτωσή του. Παρά ταύτα δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς, που είναι και το πιθανότερο σενάριο, μιας και πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό κεντρικό αμυντικό.

Παράλληλα, ο ίδιος ο 28χρονος αμυντικός της Λεβάντε δεν θέλει να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και θέλει να φύγει από την ομάδα. Όσον αφορά την καριέρα του Βέζο, το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του, καθώς μετράει αισίως 8,5 χρόνια παρουσίας στη La Liga.

Η Βαλένθια τον απέκτησε τον Γενάρη του 2014 από τη Σετούμπαλ έναντι 2 εκατ. ευρώ και στις νυχτερίδες έμεινε για σχεδόν μία πενταετία, με ενδιάμεσο δανεισμό στη Γρανάδα. Τον Γενάρη του 2019 δόθηκε επίσης με δανεισμό στη Λεβάντε κι έξι μήνες αργότερα η ισπανική ομάδα έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή. Σχεδόν σε όλες τις χρονιές του είχε γεμάτες παρουσίες, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 32 συμμετοχές στη La Liga.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ