«Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Νολίτο» (pic+vids)

«Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Νολίτο» (pic+vids)

Δημοσίευμα στην Ισπανία μπλέκει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ με την περίπτωση του 35χρονου αριστερού εξτρέμ, που έμεινε ελεύθερος από τη Θέλτα.

Με τον μέχρι πρότινος εξτρέμ της Θέλτα και άλλοτε ποδοσφαιριστή των Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα και Σεβίλλης, Νολίτο, μπλέκουν τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ οι Ισπανοί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, οι Ερυθρόλευκοι και οι Κιτρινόμαυροι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 35χρονου αριστερού εξτρέμ (15/10/1986), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Θέλτα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Στο Καραϊσκάκη είναι πάντα αλλιώς… (vids)

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στον σύλλογο της Ανδαλουσίας τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 35 συμμετοχές και είχε 2 γκολ και 1 ασίστ σε 1.597 λεπτά. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, εκτός από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, για τον Ισπανό ενδιαφέρονται επίσης οι Εσπανιόλ, Μαγιόρκα και η Αλ Ραγιάν από το Κατάρ.

Ενας πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικός, που έχει πραγματοποιήσει μεταγραφές 30 εκατ. ευρώ στην καριέρα του, ενώ αγωνιστεί συνολικά σε 485 αναμετρήσεις, έχοντας 125 γκολ και 64 ασίστ. Με την Θέλτα είχε συνολικά 182 συμμετοχές, με απολογισμό 52 γκολ και 31 αναμετρήσεις, καθώς είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Βίγκο και την τριετία 2013-2016.

Με τη Σίτι έπαιξε σε 30 παιχνίδια, με 6 γκολ και 5 ασίστ, με την Μπαρτσελόνα σε 5 αγώνες (1 γκολ, 1 ασίστ), με τη Σεβίλλη σε 78 ματς (15 γκολ, 13 ασίστ) και με την Μπενφίκα σε 63 αναμετρήσεις με 16 γκολ και 12 ασίστ.

Δείτε τα στατιστικά του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ