Εκανε το «μπαμ» ο Άρης: Εκλεισε Μάνου Γκαρθία!

Εκανε το «μπαμ» ο Άρης: Εκλεισε Μάνου Γκαρθία!

Την βόμβα με την απόκτηση του Μάνου Γκαρθία πυροδοτεί ο Άρης. Θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των «κιτρίνων».

Ασταμάτητος στο εφετινό μεταγραφικό παζάρι ο Άρης! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πυροδοτεί τη μία… βόμβα πίσω από την άλλη, βάζοντας τα «γυαλιά» σε όλους. Μετά τον Ζερβίνιο, οι «κίτρινοι» ετοιμάζονται να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Μάνου Γκαρθία.

Η μετακίνηση του 24χρονου παίκτη στον Άρη βρίσκεται στην τελική ευθεία και απομένουν μονάχα τα τυπικά για τον «γάμο» των δυο πλευρών. Η ανταλλαγή συμβολαίων με την Σπόρτινγκ Χιχόν είναι σε πλήρη εξέλιξη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ετοιμάζεται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της!

Διαβάστε επίσης: ΕΠΟΣ: Ο 16χρονος Δημήτρης Μελισσανίδης παίζει μπάσκετ εναντίον του ΠΑΟΚ (Pics)

Με επιμονή και υπομονή, οι «κίτρινοι» κατάφεραν να ξεπεράσουν το όποιο εμπόδιο παρουσιάστηκε, κάνοντας δικό τους τον νεαρό άσο. Ο Γκαρθία ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη, με το συμβόλαιό του να έχει διάρκεια τεσσάρων χρόνων.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Χιχόν, πριν καταλήξει στην αγκαλιά της Μάντσεστερ Σίτι το 2013. Με την πρώτη ομάδα των πολιτών είχε τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ.

Μετά από περιπέτειες ως δανεικός σε Μπρέντα και Τουλούζ, επέστρεψε στην Χιχόν το 2019, με τους Ισπανούς να καταβάλλουν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στη Σίτι για την απόκτησή του. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αλαβές, έχοντας 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ