Μπρούνο Άλβες: «Να ανταποδώσω στην ΑΕΚ αυτά που μου προσέφερε» (vid)

Μπρούνο Άλβες: «Να ανταποδώσω στην ΑΕΚ αυτά που μου προσέφερε» (vid)

Ο Μπρούνο Άλβες μίλησε για τη συνεργασία με τον Ματίας Αλμέιδα και σχολίασε τη νέα ΑΕΚ που χτίζεται και το δέσιμό του μες τον κόσμο της Ομάδας.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ματίας Αλμέιδα και την ανάγκη που νιώθει να ανταποδώσει στην «Ένωση» τις ευκαιρίες που του έχει δώσει στην αρχή και στο φινάλε της καριέρας του.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που μου έδωσε μετά το τέλος της καριέρας μου ως παίκτης την ευκαιρία με αυτή τη δουλειά, ήταν η ομάδα που στην αρχή της καριέρας μου επίσης μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω στον κόσμο το παιχνίδι μου. Έτσι είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ, θέλω να πετύχω και θέλω να ανταποδώσω στην ΑΕΚ κάτι από αυτά που μου πρόσφερε, όπως και στους οπαδούς της», ανέφερε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Τα δυο τελευταία κομμάτια και ο Ολυμπιακός της σεζόν 2022-23

Για τον ρόλο του στην ομάδα, είπε: «Όχι, δεν είχα ακόμη ξεκάθαρη ιδέα για τον ρόλο, γιατί ούτε καν είχα σταματήσει οριστικά το ποδόσφαιρο όταν έλαβα αυτή τη πρόσκληση από την ΑΕΚ.

Μετά από αυτό έπρεπε να προετοιμάσω τον εαυτό μου και το μυαλό μου, έπρεπε να δω το ποδόσφαιρο με διαφορετικό μάτι σε σχέση με όταν ήμουν ακόμη ποδοσφαιριστής, γιατί τώρα είμαι αθλητικός διευθυντής και πρέπει να δω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, αλλά μπόρεσα σε αυτές τις τρεις τέσσερις εβδομάδες που είχα για να ξεκουραστώ και να βάλω το μυαλό μου στη σωστή θέση, να συγκεντρωθώ στην ΑΕΚ και στο τι μπορούμε να πετύχουμε όλοι μαζί».

Για τις διαφορές σε σχέση με πέρυσι: «Δεν ήμουν εδώ την προηγούμενη σεζόν και δε ξέρω πως ήταν το περιβάλλον στην ομάδα. Τώρα βλέπω πως οι προπονήσεις, το περιβάλλον, η δουλειά του τεχνικού τιμ, είναι πολύ καλά, πολύ έντονα. Πιστεύω πως όλοι μας έχουμε τη προσήλωση και τη συγκέντρωση για να κάνουμε την ΑΕΚ να πετύχει κι αυτό που είναι που βλέπω μέχρι τώρα».

Όσο για τη συνεργασία με τον Ματίας Αλμέιδα: «Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με τον προπονητή και το τιμ του, σαν παίκτης όλοι ξέρουν ποιος ήταν, σαν προπονητής δείχνει πως μπορεί να ηγηθεί της ομάδας, βάζει ένταση σε κάθε προπόνηση, είναι ένας τεχνικός που του αρέσει να ηγείται στη προπόνηση και είναι πολύ σημαντικό κάθε μέρα οι παίκτες να παίρνουν κίνητρο και να αποκτούν φιλοδοξίες μέσα από τη προπόνηση. Αυτό είναι πολύ ωραίο και πιστεύω είμαστε στο σωστό δρόμο για να πετύχουμε και πρέπει να ξέρουμε πως μόνο όλοι μας μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τους στόχους που υπάρχουν: «Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ, με τη παγκοσμιοποίηση γενικώς η βιομηχανία του ποδοσφαίρου έχει αλλάξει πολύ, αλλά νομίζω πως και η προοπτική της ΑΕΚ αναπτύσσεται με το χρόνο, είμαστε όλοι εδώ για να κάνουμε την ΑΕΚ να πετύχει, περιμένουμε να έχουμε μια πολύ δυνατή κι ανταγωνιστική ομάδα και θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ποια είναι η ΑΕΚ, αυτή είναι η νοοτροπία όλων μας.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω κάτι από την εμπειρία μου σε όλα, δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο, έχω εμπειρία από όλες τις πολλές διαφορετικές χώρες που έχω παίξει, υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία μπορώ να βοηθήσω, ακόμη και το τεχνικό τιμ, ακόμη και τους παίκτες, ακόμη και τη διοίκηση, με ιδέες κι όλα όσα έχω ζήσει στο ποδόσφαιρο τόσα πολλά χρόνια.

Προσπαθώ να υποστηρίξω τη δουλειά των προπονητών, των παικτών, να παρακολουθώ πως λειτουργούν τα πάντα, και φυσικά και κάποιες ιδέες για την αγορά και παίκτες που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε. Όλα θα έρθουν με την ώρα τους, χτίζουμε μια ομάδα, θέλουμε δυνατή κι ανταγωνιστική ομάδα, και το πιο σημαντικό να ξέρουν όλοι οι παίκτες πως κάνουμε ό,τι κάνουμε με αφοσίωση για το σύλλογο, τον προπονητή, τους οπαδούς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ