Ανατροπή με Πλάνιτς στην ΑΕΚ!

Τι συμβαίνει στην υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς και της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, που μέχρι πριν λίγες μέρες θεωρούνταν δεδομένη.

Η ΑΕΚ μπορεί να φαίνεται πως είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα, όμως την ίδια ώρα υπάρχουν αρνητικές εξελίξεις στην περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός της Μακάμπι Χάιφα ήταν ο ποδοσφαιριστής που βρισκόταν ψηλότερα στη λίστα του Ματίας Αλμέιδα και των ανθρώπων της ΑΕΚ, η Ένωση φάνηκε πως κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» τόσο των Ισραηλινών, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μακάμπι ύψους 1.3 εκατομμύρια ευρώ, οι δυο ομάδες είναι σε συζητήσεις, όμως φαίνεται πως αρχίζει να δυσκολεύει η περίπτωση.

Για αρχή μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μερίδα οπαδών της Μακάμπι Χάιφα για την παραμονή του Σέρβου κεντρικού αμυντικού. Στο Ισραήλ ισχυρίζονται πως ο προπονητής της ομάδας, Μπαράκ Μπακχάρ, απείλησε με παραίτηση τη διοίκηση του ισραηλινού συλλόγου αν δεν μείνει ο Πλάνιτς.

Την ίδια ώρα η Μακάμπι Χάιφα έχει ξεκάθαρες απαιτήσεις από την ΑΕΚ, που έδινε 1.3 εκατ. ευρώ, αφού θέλει για να συναινέσει στην πώληση του Πλάνιτς το ποσό της ρήτρας του συμβολαίου του, δηλαδή 1/8 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από