Ραγδαίες εξελίξεις με Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ!

Ραγδαίες εξελίξεις με Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ!

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς έχει φτάσει σε σημείο να δημιουεγεί... πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, καθώς πιέζει αφυσκτικά είτε για νέο συμβόλαιο είτε να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα.

Πέρυσι ήταν πρωταγωνιστής και γνώριζε την αποθέωση. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν δημιουργεί… πονοκέφαλο στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Γιάσμιν Κούρτιτς, που πιέζει τη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του ή να αποχωρήσει από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με Πλάνιτς στην ΑΕΚ!

Η στάση του Σλοβένου άσου έχει προβληματίσει τους πάντες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο, κάτι το οποίο φάνηκε στις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα από τη Λέφσκι Σόφια, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αποκαλύπτει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον παίκτη του.

Ο 33χρονος μέσος θέλει να επιβραβευτεί για την περσινή καλή σεζόν με τους Θεσσαλονικείς, ψάχνοντας ένα καλύτερο συμβόλαιο, ενώ παράλληλα «τσεκάρει» για προτάσεις στην Ιταλία, που έχει γνωστούς εκείνος και οι εκπρόσωποί του.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει λύση στο εν λόγω θέμα, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει το βάρος του 2-0 στη Βουλγαρία και ο στόχος να ανατραπεί αυτό στη ρεβάνς της Τούμπας, προκειμένου να μην τελειώσει άδοξα το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ