Ανατροπή με Πλάνιτς στην ΑΕΚ!

Ανατροπή με Πλάνιτς στην ΑΕΚ!

Τι συμβαίνει στην υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς και της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, που μέχρι πριν λίγες μέρες θεωρούνταν δεδομένη.

Η ΑΕΚ μπορεί να φαίνεται πως είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα, όμως την ίδια ώρα υπάρχουν αρνητικές εξελίξεις στην περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός της Μακάμπι Χάιφα ήταν ο ποδοσφαιριστής που βρισκόταν ψηλότερα στη λίστα του Ματίας Αλμέιδα και των ανθρώπων της ΑΕΚ, η Ένωση φάνηκε πως κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» τόσο των Ισραηλινών, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μακάμπι ύψους 1.3 εκατομμύρια ευρώ, οι δυο ομάδες είναι σε συζητήσεις, όμως φαίνεται πως αρχίζει να δυσκολεύει η περίπτωση.

Για αρχή μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μερίδα οπαδών της Μακάμπι Χάιφα για την παραμονή του Σέρβου κεντρικού αμυντικού. Στο Ισραήλ ισχυρίζονται πως ο προπονητής της ομάδας, Μπαράκ Μπακχάρ, απείλησε με παραίτηση τη διοίκηση του ισραηλινού συλλόγου αν δεν μείνει ο Πλάνιτς.

Την ίδια ώρα η Μακάμπι Χάιφα έχει ξεκάθαρες απαιτήσεις από την ΑΕΚ, που έδινε 1.3 εκατ. ευρώ, αφού θέλει για να συναινέσει στην πώληση του Πλάνιτς το ποσό της ρήτρας του συμβολαίου του, δηλαδή 1/8 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ