«Νέα πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Πάβκοβ» – Η απάντηση του Τριφυλλιού

«Νέα πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Πάβκοβ» – Η απάντηση του Τριφυλλιού

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Παναθηναϊκός έκανε νέα πρόταση για τον Μίλαν Πάβκοβ, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας την απέρριψε – Διαψεύδουν οι Πράσινοι.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Παναθηναϊκό και τον Μίλαν Πάβκοβ, με τους Σέρβους μάλιστα να αναφέρουν ότι οι Πράσινοι κατέθεσαν νέα πρόταση για την απόκτηση του 28χρονου φορ του Ερυθρού Αστέρα, αλλά όπως και η πρώτη απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τους ανθρώπους της ομάδας του Βελιγραδίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «mozzartsport», η πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός στον Ερυθρό Αστέρα ήταν 750.000 €, με τους Ερυθρόλευκους, όμως, να την απορρίπτουν και να ζητούν από τους Πράσινους 1.5 εκατ. ευρώ. Η πρώτη πρόταση που είχε κάνει το Τριφύλλι, όπως τονίζουν οι Σέρβοι, ήταν 600.000 €.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Αναζητώντας τον επόμενο…franchise player (vids)

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, διαψεύδουν τα ρεπορτάζ των σέρβικων ιστοσελίδων τονίζοντας ότι «τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν διαπραγμάτευση και διαφορά στο οικονομικό για την απόκτηση του Μίλαν Πάβκοφ είναι κακόβουλα, παντελώς αναληθή και εκ του πονηρού. Ο παίκτης ουδέποτε προτάθηκε στην ομάδα και ως εκ τούτου δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση, άρα και καμία διαφορά. Συνεπώς η οποιαδήποτε αναπαραγωγή τους δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα».

Χαρακτηριστικά ανέφερε το δημοσίευμα;

«Το όνομα του Μίλαν Παβκόβ είναι επίσης ενεργό σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο , ωστόσο, ο Ερυθρός Αστέρας δεν θέλει να δώσει… εύκολα  τον πρωταγωνιστή της νίκης επί της Λίβερπουλ και έναν επιθετικό που έχει επανειλημμένα δείξει ότι μπορεί να λάμψει

Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα πίστευουν ότι μπορούν να πάρουν 1.500.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Παβκόφ και δεν παρεκκλίνουν από αυτό. Σύμφωνα με τη Mozzart Sport , έστειλαν και πάλι αρνητική απάντηση στην προσφορά του Παναθηναϊκό, ο οποίος αφού απορρίφθηκε η πρόταση των 600.000 ευρώ, έφτασε την προσφορά του στις 750.000 ευρώ».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παβκόβ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 41 εμφανίσεις και είχε απολογισμό 14 γκολ και 8 ασίστ. Φέτος, ήδη μετρά 3 γκολ σε 2 συμμετοχές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ