Παναθηναϊκός: Το πρώτο… Superleague τεστ στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Το πρώτο… Superleague τεστ στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο σε ένα φιλικό παιχνίδι, με στόχο να βρουν ρυθμό οι παίκτες του εν όψει τα διπλά ευρωπαϊκά ματς με τη Σλάβια Πράγας.

Τον Βόλο στη Λεωφόρο υποδέχεται σήμερα ο Παναθηναϊκός (19:30, Cosmote TV) σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να δώσει ρυθμό στους «πράσινους» ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τη Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Τι ετοιμάζει ο Μπαχάρ για τη ρεβάνς – Ο Πιερό και η εξέλιξη για Ατζιλί (vids)

Μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δείξει την ενδεκάδα για το πρώτο ματς με την τσεχική ομάδα, με τις επιλογές του να είναι σχετικά γνωστές, αφού οι αλλαγές σε σχέση με πέρυσι θα είναι ελάχιστες. Μία από αυτές θα είναι ο Μάγκνουσον, που ήρθε για… αντι-Βέλεθ, ενώ στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί και ο Τσέριν.

Εκτός αποστολής είναι ο Κουρμπέλης λόγω ορισμένων ενοχλήσεων που ένιωσε, με τον Σέρβο τεχνικό ωστόσο να μην έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το «τριφύλλι» θα δώσει μια πρώτη γεύση στον κόσμο της ομάδας, που θα την παρακολουθήσει από κοντά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ