Άρης: Τελειώνει του Γκαρθία, δυσκολεύει του Μινγκέθα

Άρης: Τελειώνει του Γκαρθία, δυσκολεύει του Μινγκέθα

Ο Άρης ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Μανού Γκαρθία, «τρέχοντας» τις λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, ενώ παράλληλα κοιτάζει κι άλλους στόπερ, καθώς δυσκολεύει του Όσκαρ Μινγκέθα.

Θέμα χρόνου θεωρείται η άφιξη του Μανού Γκαρθία στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη, μετά από το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στην Ισπανία και τις επαφές που είχε τόσο με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ Χιχόν όσο και με την πλευρά του παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Μια ανάσα από Βίντα η ΑΕΚ – Τι γίνεται με τον… παρτενέρ του

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αν η μεταγραφή επισημοποιηθεί μέχρι την Τρίτη να δηλωθεί άμεσα στη λίστα της UEFA και να ντεμπουτάρει στη ρεβάνς με την Γκόμελ για τον β΄προκριματικό γύρο του Europa Confernece League.

Όσον αφορά το οικονομικό, αναφέρεται ότι το deal έκλεισε κοντά στα 3 εκατ. ευρώ για τετρατές συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του 25χρονου μέσου να φτάνουν τις 800 χιλιάδες, ενώ συμπεριλήφθηκαν και διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων.

Οι Ισπανοί ισχυρίζονται πως η Χιχόν κράτησε και ένα ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 25%, ενώ λεφτά θα μπουν και στο ταμείο της Μάντσεστερ Σίτι, που είχε δώσει τον παίκτη στην ισπανική ομάδα.

Την ίδια ώρα οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν την αναζήτηση για την απόκτηση ενός στόπερ. Στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας βρίσκεται το όνομα του Όσκαρ Μινγκέθα, αλλά το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα θέλει να τον πουλήσει και όχι να τον παραχωρήσει ως δανεικό κάνει τους ανθρώπους του Άρη να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ