Ενεργοποιεί τη «βόμβα» Μανού Γκαρθία ο Άρης – Επιβεβαίωσε τη συμφωνία ο Καρυπίδης

Ενεργοποιεί τη «βόμβα» Μανού Γκαρθία ο Άρης – Επιβεβαίωσε τη συμφωνία ο Καρυπίδης

Ο Άρης περιμένει τον Μανού Γκαρθία στη Θεσσαλονίκη και ο Θόδωρος Καρυπίδης αποκάλυψε εμμέσως ότι η μεγάλη μεταγραφή είναι οριστική.

Ο Άρης έχει «τρελάνει» κόσμο στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, καθώς ολοκληρώνει το ένα μεγάλο deal μετά το άλλο. Ο Θόδωρος Καρυπίδης ενεργοποιεί συνεχώς «βόμβες» τη φετινή σεζόν και όπως όλα δείχνουν έχει έρθει σε οριστική συμφωνία για ακόμη ένα «μπαμ».

Ο λόγος φυσικά για τον Μανού Γκαρθία, για τον οποίο ο Άρης τα βρήκε με τη Σπόρτινγκ Χιχόν έναντι περίπου 3.5000.000 ευρώ. Ο παίκτης αναμένεται το προσεχές διάστημα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο ισχυρός άνδρας των κιτρίνων λοιπόν έκανε μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση στα social media, ανεβάζοντας από το ασανσέρ φωτογραφία με μπαλίτσα και τα σήματα τόσο του Άρη όσο και της Χιχόν, αποκαλύπτοντας εμμέσως πως είναι οριστική η μεταγραφή.

Ο Άρης λοιπόν μετά τους Γκρέι, Καμάτσο, Νταμπό, Μαζικού, Πίρσμαν, Οντουμπάγιο και Ζερβίνιο μετράει αντίστροφα για την άφιξη ακόμη ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Δείτε την ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ