«Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ»

«Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ»

Την περίπτωση του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ. Οι «ερυθρόλευκοι» σκανάρουν την αγορά με τον γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο να τους βάζει στη συζήτηση για τον Νοτιοκορεάτη χαφ.

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ είχε «παίξει» δυνατά για την ΑΕΚ, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Άμραμπατ στην ΑΕΚ – Στην Ολλανδία ο Μαροκινός

«Ο διεθνής μέσος της Νότιας Κορέας, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ ενδιαφέρει ομάδες από την Γερμανία, όπως την Άουγκσμπουργκ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την κατάσταση. O Χουάνγκ θέλει να διακόψει το συμβόλαιο του με την Ρούμπιν. Το συμβόλαιο του με την Ρούμπιν Καζάν ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2023», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στα social media.

Ο 25χρονος παίκτης ανήκει στη Ρουμπίν Καζάν και αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σεούλ FC, καταγράφοντας 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

O Νοτιοκορεάτης παίκτης έχει περάσει και από το Βανκούβερ, ενώ ο δανεισμός του στη Σεούλ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες. Είναι 30 φορές διεθνής με τη Νότια Κορέα, έχοντας σημειώσει και 5 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 25χρονος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Καζάν μέχρι και το 2023, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 3.000.000 ευρώ.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομανό για Ολυμπιακό και Ιν Μπεόμ:

Δείτε τον Ιν Μπεόμ εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ