Άρης: Τα μεταγραφικά μπαμ που έκαναν αίσθηση (Pics, Vids)

Άρης: Τα μεταγραφικά μπαμ που έκαναν αίσθηση (Pics, Vids)

Ο Άρης από το 2018 που επέστρεψε στην Super League, έχει πραγματοποιήσει κάποιες εξαιρετικές μεταγραφές, με αποκορύφωμα το «ντεμαράζ» του φετινού καλοκαιριού...

Ο Άρης πριν καν ξεκινήσει η σεζόν δείχνει ότι είναι για μεγάλα πράγματα, δημιουργώντας το ποιοτικότερο  ρόστερ της ιστορίας του. Ο Θόδωρος Καρυπίδης. έχει κάνει ένα φοβερό ντεμαράζ το φετινό καλοκαίρι και έχει «τρελάνει» τους πάντες πραγματοποιώντας τη μια σπουδαία κίνηση μετά την άλλη.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει μεταγραφές, οι οποίες έχουν κάνει τρομερή αίσθηση και δείχνουν έτοιμοι για το κάτι παραπάνω τη σεζόν που έρχεται σε Ελλάδα αλλά και στο Europa Conference League.

Μπορεί το μεγάλο «μπαμ» να έγινε φέτος, με 4 απίθανες κινήσεις, αλλά οι «κίτρινοι» είχαν προϊδεάσει τον κόσμο από την πρώτη χρονιά που επέστρεψαν στην Super League. Τότε, είχαν κάνει κινήσεις πρωτότυπες για σύλλογο που μόλις γύρισε από δεύτερη κατηγορία. Τα πάρε-δώσε του Άρη στο θέμα της ενίσχυσης είναι πολλά, ποια είναι όμως αυτά που…ξεχωρίζουν;

5.Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο 27χρονος Μαυριτανός αποχώρησε πέρσι το καλοκαίρι από την Φούλαμ για τον Άρη με την μεταγραφή να ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Άρης ο οποίος αναζητούσε λύση στο πρόβλημα που είχε με το σκοράρισμα κατευθύνθηκε στην περίπτωση του. Πριν αναχωρήσει για τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε με τον Άρη 36 φορές πετυχαίνοντας 10 γκολ.

4. Αντρέ  Γκρέι

Στις 3 Ιουλίου ο Άρης υπογράφει τον Αντρέ Γκρέι προσπαθώντας έτσι να καλύψει το κενό του Αμπουμπακάρ Καμαρά αλλά και να δώσει μια λύση στο πρόβλημα που έχει με την λειψυδρία στο σκοράρισμα.

Ο 31χρονος έχει να επιδείξει μια σημαντική καριέρα μέχρι στιγμής έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Μπρέντφορντ, Μπέρνλι ΚΠΡ, αλλά και στην Γουότφορντ στην οποία έφτασε να αξίζει 10 εκατομμύρια ευρώ. Στον Άρη έφτασε και αυτός ως ελεύθερος, μετά το τέλος του δανεισμού του στην ΚΠΡ.

Στην καριέρα του έχει πετύχει συνολικά 142 γκολ ενώ έχει αγωνιστεί σε 399 αγώνες.

3. Ιτούρμπε

Έναν χρόνο σχεδόν πριν, συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου του 2021, ο Άρης θα ενεργοποιούσε την «βόμβα» Χουάν Ιτούρμπε.

Με ένα βαρύ ιστορικό σε παρουσίες σε συλλόγους, όπως η Πόρτο και η Ρόμα, ο Παραγουανός εξτρέμ αποφάσισε να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. Συνολικά οι μεταγραφές του έχουν κοστίσει 51,26 εκατομμύρια ευρώ. Με τον Άρη έχει 38 συμμετοχές με τρία γκολ, με τελευταίο να είναι αυτό που πέτυχε πριν από λίγες μέρες εναντίον της Γκόμελ.

2. Ζερβίνιο

Ο Ιβοριανός, ήταν το μεγάλο μπαμ του Άρη για το φετινό καλοκαίρι… μέχρι το επόμενο… Έχοντας μείνει ελέυθερος από την Τράμπζονσπορ έρχεται για να γίνει  αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στην χώρα μας,  και μια ματιά στο ιστορικό του το επιβεβαιώνει.

Με πολλές παραστάσεις στην Premier League και την Άρσεναλ αλλά και στη Serie A για λογαριασμό της Ρόμα(όπου υπήρξε συμπαίκτης με το νούμερο τρία της λίστας, Χουάν Ιτούρμπε), έρχεται να βοηθήσει τον Άρη στο αποφασιστικό βήμα γιγάντωσης του. Από το 2004 που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο έχει αγωνιστεί συνολικά 509 φορές και έχει πετύχει 133 γκολ.

1.Μανού Γκαρθία

Η μεταγραφή αυτή απασχόλησε για μέρες τα μέσα, ενώ ο ίδιος ο Χερμάν Μπούργος δήλωσε πως δεν περίμενε να τον αποκτήσουν.

Ο 24χρονος Ισπανός έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Άρη τον οποίο «ανάγκασε» να βγάλει από τα ταμεία του 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Έχει παίξει μεταξύ άλλων για τις, Μάντσεστερ Σίτι, Αλαβές και Τουλούζ. Στην σταδιοδρομία του ως ποδοσφαιριστής έχει 227 συμμετοχές και 12 γκολ.

Το εκπληκτικό που έχει καταφέρει ο Άρης είναι να πραγματοποιήσει δυνατές μεταγραφές χωρίς καθόλου κόστος, όπως αυτή του Ζερβίνιο. Ωστόσο όπου χρειάστηκε, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να «χτίσει» μια ομάδα ικανή να σταθεί σε όλες τις υποχρεώσεις τις και να φτάσει σε μια επιτυχία, που με τόση δίψα περιμένει ο κόσμος της τόσα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ